facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Peppes Pizza

Peppes Pizza
"Peppes Pizza Trysil serverer deilig pizza fra lunsjtid og utover mot kvelden. Kom innom for en unik pizzaopplevelse! Ønsker du pizzaen spist et annet sted tilbyr vi også take away og våre dyktige sjåfører levering pizza hjem til deg."
Adresse: Trysil Turistsenter, 2420 Trysil
Telefonnummer: 93469960
By: Trysil
Rute: Trysil Turistsenter
Postnummer: 2420


åpningstider

Mandag: 15:00 - 21:00
Tirsdag: 15:00 - 21:00
Onsdag: 15:00 - 21:00
Torsdag: 15:00 - 21:00
Fredag: 15:00 - 21:00
Lørdag: 15:00 - 21:00
Søndag: 15:00 - 21:00


relaterte søk: peppes pizza meny, peppes pizza trondheim, peppes pizza åpningstider, peppes pizza oslo, peppes pizza bergen, peppes pizza buffet, peppes pizza levering, peppes pizza lillestrøm
Anmeldelser
Bestilte ovenstekte kyllingklubber til forrett da vi var veldig sultne. Kyllingklubbene var "våte" og lite kryddret. Kunne ha stått i ovnen litt til. Bestilte også en crispy kyllingburger til hovedrett. Det var ingenting på burgere som var crispy! Bortsett fra det, likte jeg smaken av sammensetning av burgerenpotetbåtene som kom med burgeren var for tørre til å svelge uten drikke. Det tredje jeg smakte på var Italian style Beef & onion pizza. Denne ble nok et vomfyll for meg. Pizzaen var for "soggy". Ellers var det god service og hyggelige servitører.
Lite imøtekommende personale. Usikker på om de var stresset eller om de bare var lei. Hadde ingen god opplevelse med to servitører. Ok mat, fortsatt mye å leve opp til. Totalt sett en skuffende opplevelse. Hørte de bak oss også nevnte at både service og mat ikke var særlig godt Her har dere mye å jobbe for.
Lasagnen smakte bra. Men kelner var treg, med og vise oss bord.
Lang ventetid selvom restauranten ikke var full. Ble ikke spurt om påfyll av drikke. Ventet 45 min på mat fra bestilling.
Ventet lenge ved inngang i påvente av bord. Ledig bord i lokalet, men ingen kom til inngangen. Når vi først etterspør en ansatt som rydder bordet nærmest inngangen om vi kan få bord, er tilbakemelding at vi må prate med hovmester..ingen tegn til at vedkommende ville være behjelpelig med å si ifra til hovmester at vi ventet. Stryk-karakter i servicefaget. Snudde i døra å valgte annen restaurant.
Bestilte en "sær" pizza med minimalt med saus, ananas og ekstra mye ost. Den ble helt perfekt. Ellers var alt godt og brownie med mango desserten nydeligstoor iskule. En fornøyd familie etter en hard dag med stisykling. Trekker en stjerne fordi de ikke har espresso selv om det står på menyen.
God Peppes mat! Får trekk fordi da vi var der var det dårlig automatisk oppfølging fra bevertning selv med lite fysisk kundetrykk.
Ringte og reserverte bord. Fikk tatt bestilling og vi var syv stykker ved bordet. Maten kom til to stk først etter 45minutter så ble neste to stk servert som var hamburger + kyllingburger etter 55 minutter. Begge rettene var kalde og ble sendt i retur. Jeg ba om at disse rettene måtte bli prioritert å lage men disse ble servert 30 minutter senere. Deretter kom siste burgeren 1.5 time etter at vi hadde begynt å bestilt. Når siste gjest ved bordet spiste var flesteparten av følget dratt. Kelneren var ikke tilstede og var småirritert når vi sendte rettene tilbake. Har sjelden opplevd maken til elendig service og flere av bordene rundt oss klaget på forskjellige ting. Fikk 35% rabatt og det jeg antar var lederen for elendigheta beklaget opp og ned der hun serverte oss regninga. Kommer aldri tilbake og jeg anbefaler alle å holde god avstand til slik elendig service og plass!! Hilsen hytteier Trysil.
Så sure ansatte.. Få folk på peppes. Satt 15 min uten å få bestilt. Vi dro ett annet sted å spiste.
Ikke norsk personale hyggelig men dårlig at vi må kommunisere på Engelsk.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Peppes Pizza.

Trysil pizzeria

åpningstider, plassering. Trysil Turistsenter kart bykart, satellitt visning. Peppes Pizza adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Peppes Pizza. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Peppes Pizza med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bøes Bistro - Joffes Pizza As Bøes Bistro - Joffes Pizza As 2 km Veldig hyggelig og trivelig reataurant! Ta en tur en tur innom for god mat og ikke mi...
Bobbos Pizza - Grill Vedat Kibar Bobbos Pizza - Grill Vedat Kibar 2 km Litt sur betjening og kjedelig mat uten særlig smak
Sankt Olav Sankt Olav 5 km Ryddig og rent. Treg servering selvom du bestiller ved bar. Lite folk. Tok allikevel ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler