facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Peppes Pizza

Peppes Pizza

Info

Den beste tiden er den du deler med andre



"Peppes Pizza Larvik serverer deilig pizza fra lunsjtid og utover mot kvelden. Kom innom for en herlig pizzaopplevelse! Ønsker du pizzaen spist et annet sted tilbyr vi også take away og våre dyktige sjåfører levering pizza hjem til deg."
Adresse: Fritzøe Brygge, 3254 Larvik, Norway
Telefonnummer: 22225555
By: Larvik
Rute: Fritzøe Brygge
Postnummer: 3254


åpningstider

Mandag: 12:00 - 23:00
Tirsdag: 12:00 - 23:00
Onsdag: 12:00 - 23:00
Torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag: 12:00 - 23:30
Lørdag: 12:00 - 23:30
Søndag: 13:00 - 22:30


relaterte søk: peppes pizza meny, peppes pizza oslo, peppes pizza åpningstider, peppes pizza trondheim, peppes pizza bergen, peppes pizza buffet, peppes pizza levering, peppes pizza sarpsborg
Nærliggende lignende selskaper
PAKKHUSET PAKKHUSET 489 meter Hyggelig og rask betjening. Pizza smakte godt og var tydelig stekt i stenovn. Pizza t...
Milano Pizzeria Milano Pizzeria 646 meter Ekte kurdiske retter som grillet over kull, skikkelige råvarer som er perfekt krydret...
Factory Sportsbar & Restaurant. Factory Sportsbar & Restaurant. 661 meter Vi har spesialisert oss som en sportsbar & Resturant med hovedvekt på fotball, pizza ...
Larvik Pizza Larvik Pizza 669 meter LITT OM OSS: Larvik Pizza er byens eldste Pizza-restaurant og har hatt dørene åpene s...
Pizzabakeren Larvik Pizzabakeren Larvik 746 meter Vi kjøpte tre forskjellige pizzaer for å prøve litt forskjellig. Har ikke prøvd Pizza...
**Kvelde pizza og grill** **Kvelde pizza og grill** 16 km Lite smak og deigete pizza. 2 stjerner fra meg, 3 stjerner fra kjæreste.
Anmeldelser
Veldig god pizza med tynn bunn italian styleMat: 5/5
Fint sted med god utsikt. Stakk innom da jrg og noen venner var på et arrangement i Larvik og må si maten smaker godt. De klarte uheldigvis å miste pizzaen min på gulvet, men fikk med en gang en ny og tillbud om nacho med guacamole som smakte godt. Pizzaen kom etter litt venting og som sagt smakte godt. Bestillte tre forskjellige og alle fikk det de skulle ha på selv om det var sprengt kapasitet på bestillinger. Kommer garantert tilbake!
Det tok alt for lang tid!!! Hun som jobbet sa at vi ikke hadde reservasjon når vi hadde ringt 4 timer i framtid før vi måtte spise. Hun som jobbet der snakket ned til oss og dette er igjen måte å behandle folk.
Sparer nok litt på strømmen der siden det var ganske kaldt der.Mat: 4/5
Helt forferdelig matopplevelse. Går ikke an å bestille noe annet en pizza på Peppes. Crispy kyllingburger til 179 kr, helt smakløs og like "god" som McChicken til 20 kr. Myke, lunka fries. Lasagne måtte sendes i retur to ganger, var kald inni. De glemte maten til den ene av følget vårt, uten å reagere på at det var rart at bare to av 4 ved bordet fikk mat. Klaget på dette etterpå, var ingen unnskyldning å få, men de slo av en hundrelapp. Barna måtte vente og vente, var ingen felles matopplevelse pga alt som måtte sende frem og tilbake. Helt horribelt dårlig service og mat. Aldri mer Peppes.
Tok 1 time fra vi kom til vi fikk mat. Forståelig om det hadde vært mye folk, men det var det ikke! Når vi ba om tallerkener, fikk vi, som var 9 stk, beskjed om at vi kunne få 3. Dette pga de måtte ha til desserter..! Om de er så dårlig bemanna at det tar en time å få mat, og det er så lite tallerkener hos Peppes Larvik, er de vel på tur til å legge ned?? Elendig Peppes opplevelse, selv om maten var ok. Peppes pleier å være bra, men IKKE i Larvik!
God mat, men tvilsom service. Vi bestillte to pizzaer som kom relativt raskt og smakte godt. Når vi ankom, ønsket vi å sitte på et område hvor ingen andre satt, da vi hadde med oss baby som pleier å lage mye lyd. Servitøren ønsket først ikke å la oss sette oss der, i tilfelle noen stor gruppe med besøkende kom, selv om ingenting var reservert og det var masse ledig. Etter liten diskusjon var det ok likevel. Servitøren advarte oss at det er svin i pizzaen, i tilfelle vi var muslimer, selv om innholdet står i beskrivelsen. Fikk kaffen uten sukker, og ble spurt hvis jeg ønsker sukker. Etter jeg takket ja, kom hun aldri tilbake med sukker likevel.
Vi bestilte pizza som blei brakt ut til oss to som sat ute i finveret. Det tok kortare tid å få pizzaen på bordet enn forventa og han blei servert av søt betjening.
Bestilte take-away pizza. Den var ikke god. Den smakte kun bitter paprika og ingen ting annet. Absolutt ikke verdt pengene, da Peppes pizza er generelt dyrere enn andre pizzaer.
Dårlig service, brukte 1 time å lage 2 pizzaer, en var feil og vi måtte vente 20 min til.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler