facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Perfekt Ur

Perfekt Ur

Info

Nystartet urmakerbedrift med stor kunnskap om alt fra Quartz(batteri ur) til mekaniske/automatikk klokker. Oppussing av skadede ur/klokker er en spesialitet, ved hjelp av mikrosveiseapparat og polering/slipemaskiner spesiallaget for dette formål.



"Service senter for ditt ur! Urmaker med lang erfaring på alt fra batteribytte, full service av armbåndsur og lommeur.Autorisert service senter for Omega, IWC Schaffhausen, Longines, Hamilton, Tag Heuer, Certina,Tissot, Hamilton med flere. Lang erfaring med Seiko, Grand Seiko og Maurice Lacroix. Alltid "sulten" og jobber med stadig flere service godkjenninger. Stor kunnskap innen restaurering og oppussing av skadede ur. Skader på kasse og lenke reparerer vi ved hjelp av både laser og vanlig sveis. Høyt respektert i bransjen og blandt særdeles fornøyde kunder. Klokker i butikk og nettbutikk, fra: Casio, Orient, EDOX og Norske Bragdur + solbriller og skibriller fra Norske Specula. Velkommen"
Adresse: 3154 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: +47 91 66 00 00
on.rutkefrep@rekamru
By: Tønsberg
Postnummer: 3154



relaterte søk: Bragd UTFORSKER, Urmaker Tønsberg, Bragdur Rød djevel, Exit klokke, UTFORSKER Tiffany, Bragdur AMASONE, FROSKEMANN 2, BRAGDUR sfære blÅ
Anmeldelser
Her møter du hyggelige mennesker med god fagkompetanse og får god service. De har kule klokker, som de viser frem og lar deg prøve for å finne den som er riktig for deg. De holder til i innbydende lokaler ved vannet. Hvor de til og med la til rette for at jeg kunne komme å prøve klokker, med viltre tvillinger på to år på slep. Anbefales på det sterkeste.
Utrolig god service. Her handler jeg gjerne igjen.
Meget bra. Super service og imøtekommende. Fikk ordnet med en gang!! Her kommer jeg igjen :-
Flott jobb, hyggelig, bra med gammelt håndtverk.
Hjelpsom, og hyggelig. Ambefale på det varmeste
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Perfekt Ur med offentlig transport


Løveid Øvre Bogenvei 190 meter
1656
1660
Løveid 260 meter
116
116A
116B
N116
Myrteveien Øvre Bogenvei 390 meter
1656
1660
Østersveien 430 meter
116A
116B
N116

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Perfekt Ur. Perfekt Ur adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Perfekt Ur. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Perfekt Ur med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler