facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Perlepiken

Perlepiken

Info

Velkommen til PERLEPIKEN sin fanpage på Facebook! Du kan også finne oss på facebook.com/perle.piken. Legg oss til som venn da vel.

Historie

Perlepiken tilbyr komplett sminke, hennapåføring, smykker, caker, cakepops, cookies m.m

PerlePiken tilbyr også spesialbestillinger på smykker, stearinlys og canvas. Vi kan designe ditt drømmesmykke/drømmebilde/pynt etter ønske, for eksempel til bryllup og fest.

Om du ønsker å bruke bilder fra PerlePiken, vennligst ta kontakt

Ofte stilte spørsmål

Vi har nå gjort det enkelt for våre kunder og samlet de flest stilte spørsmålene på ett sted. Slik kan du som kunde enkelt finne fram uten å vente på svar fra oss :)

Vi takker alle våre kunder for tilliten og takker dere for at dere velger oss!


Jeg er en Riz Beauty Brud. Hvilke tilbud får jeg da?

Vi i Perlepiken har den glede å meddele har begynt å samarbeide med Riz Beauty (kun hennapåføring). Er du en Riz Beauty brud har vi nå helt supre hennatilbud for deg.

DU kan velge mellom 3 pakker når du er en Riz Beauty Brud
Pakke 1: Simpel henna opp til albue (fram og bakside) + enkel på føtter: 1000 kr (normalpris 1200 kr)
Pakke 2: Bridalhenna opp til albue (fram og bakside) + enkel på føtter : 1600 kr
(normalpris 2000)
Pakke 3: Bridalhenna ubegrenset (fram og bakside armer, full på legger m.m): 2200 kr
(normalpris 3000 kr)

For å få dette tilbudet må det fremvises gydig bevis som fåes hos Riz Beauty når du er på konsultasjon. Beviset skal taes med når du skal påføre hennaen.
Ved booking hos oss må et depositum på kr 500 innbetales.


Hva er forskjellen på bridal – og vanlig henna?

Bridal henna påføres veldig detaljert og mønstrene er som regel svært avanserte. Det normale er at jentene får påført henna opp til albue/armen påbegge sider samt på føttene. For våre bridal kunder har vi en spesiell type henna som vi påfører med. Denne har garantert farge og holder i opp til 2 uker.

Vanlig henna er simple mønstre slik som enkle rundinger i håndflaten/håndbaken, blomsterdesign oppover mot armen m.m. Hennaen vi brukerer som regel vanlig henna som holder opp til 1 uke.

Hvilke typer henna bruker vi?

Vi skiller mellom bridalhenna, Vanlig henna (varer opptil en uka), Instanthenna og svart instant henna.

Bridalhenna er henna vi bruker kun på våre bridalkunder. Hennaen garanterer fage og holder opptil 2 uker.

Vanlig henna er henna vi bruker på våre kunder (eidkunder,festkunder osv). Hennaen varer opptil 1 uke.

Instant henna gir ekstremt mye farge, og tørker raskt.Hennaen holder opp mot 6-8 dager.

Instant henna svart gir ekstremt mye farge, og tørker raskt. Hennaen holder opp mot 6-8 dager.


Hvor lenge skal jegha hennaen på?

Bridalhennaen skal være på i minst 4 timer. Det vil si at du ikke skal vaske hendene dine når du har fått den påført. Selv om hennaen smuldrer vekk må du ikke vaske hendene før 4 timer har gått.

Vanlig henna skal være på til den er tørr, det er ikke behov for å ha den på så lenge.

Instant henna skal ikke vaskes før den selv spretter opp på huden. Da bare drar du vekk med neglene. Etter at all henna er fjernet for hånd, kan du vaske hendene dine. Ikke tørk hendene dine med håndkle da fargen smitter enormt. Bruk heller papir de første ett par gangene du vasker hendene.


Når begynner fargen åkomme?

Vi har opplevd at mange er engstelig for fargen. Naturlig henna bruker opp mot 48 timer før den får skikkelig farge. Vær derfor ikke engstelig. Fargen vil komme sterkest på dag 2. Vi anbefaler derfor våre bridalkunder om å påføre sin henna minst 2dager før den aktuelle dagen.

Vanlig henna: fargen kommer innen 1-2 timer og blir mørkere over noen timer.Fargen blir likevel ikke så intens som bridalhennaen.

Instant henna: Intens farge oppnås øyeblikkelig etterpåføring. Den vil ikke bli mørkere over tid.

Hva koster Bridalpakken?

Bridalpakken vår er veldig populær og da inkluderer pakkenfull henna på armer og føtter. Hennaen påføres tynt og avansert. Pakken koster 2000 kr

Skal du gå for henna på andre steder enn på armer og føtter, for eksempel på rygg, legger, mage anbefaler vi bridalpakke nr 2 som inkluderer ubegrenset med henna på kroppen. Pakken koster 3000 kr

Skal du ikke ha så mye henna anbefaler vi deg vanlig hennapåføring.


Våre priser på vanlighenna.

Håndflate/håndbaken: 80/100 kr
Håndlate/håndbak + håndledd : 150 kr

Henna halv arm : 200 kr
Henna hel arm: 280 kr

Henna på føtter : 150 kr
Henna på føtter + leggen : 250 kr



Hvordan fjernehennarester?
Hennaen farger de første lag av huden. Derfor er umiddelbar fjerning av henna nesten en umulighet. Likevel finnes det enkle metoder på å fjerne hennarester raskere.

Fyll en bøtte med vann og tilsett littklor og såpe eventuelt salt. Ha det området du skal fjerne hennaen fra bløtlagti vannet (om det er mulig), og forsiktig gni på området med en klut. Dennemetoden er ikke anbefalt for folk med sensitive hud da det er veldig sterkt.

Du kan også etter trening gni lett pådet svette området for å se om hennaen smuldrer opp. Eventuelt kan man sitte i badstu en halvtimestid og deretter gni på området hvor hennarestene er.

Uansett vil hennaen over tid falme og fjerne seg fra huden.


Hvordan avbestiller jeg timen min?
Hos Perlepiken kan du avbestille timen din senest 7 dager før den aktuelle timen. Du får da pengene tilbake. Hvis du avbestiller mindre enn 7 dager før den aktuelle timen din får du ikke depositumet tilbake.
Hvilke regler gjelder ved forsinkelser?
Er du mer enn 30 minutter forsinket din til dine, avlyses timen din og du får ikke pengene tilbake.



Adresse: Oslo, Norway
Telefonnummer: 48355727
By: Oslo


Nærliggende lignende selskaper
stoltrekk.com stoltrekk.com 16 km Utleie av stoltrekk og sløyfebånd til bryllup, dåp, konfirmasjon og fest!
Partyland Oslo City Partyland Oslo City 27 km Tusen takk for fantastisk flott hjelp og veiledning til å kjøpe ballonger til bursdag...
PopcornLeie.no PopcornLeie.no 28 km Leie av popcorncornmaskin - gjort enkelt! Hos PopcornLeie.no kan du leie popcornmask...
Absolute Audio & Visuals As Absolute Audio & Visuals As 29 km Oversatt av Google Alle veldig bra høyttalere av god kvalitet, jeg anbefaler dem ‍ O...
FeelReal - Oslo FeelReal - Oslo 31 km Virtual Reality OPPLEVELSE HJEMME. Det er noe du har ikke prøvd før, book nå og gi e...
FestIbox.no FestIbox.no 31 km Vi selger alt du trenger til festen i en Box - Fest i Box! Velg tema-pakke og antall...
Eventdekor Eventdekor 31 km Veldig god service!!
DMG.no LYD LYS SCENE DMG.no LYD LYS SCENE 31 km DMG ER en totalleverandør i Oslo og andre steder i Norge som tilbyr et bredt utvalg t...
Aaberge Brudesalong Aaberge Brudesalong 32 km Aaberge Brudesalong fører høykvalitets brudekjoler til rimelige priser.Vi ønsker deg ...
Bedre Teltutleie Bedre Teltutleie 32 km Super service, Lisbeth fikser alt :
2104EventsbyJose 2104EventsbyJose 67 km We love parties. We can help you with your planning/catering needs for an upcoming ba...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler