facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pernille Kafè

Pernille Kafè

Info

Pernille kafè har vi alltid et utvalg av dagens meny, ala carte meny,catring meny, kake disk, kaffemeny, is disk, smurte produkter.

Historie

I vår kafè kan du velge fra en variert meny av både kalde og varme retter.Vi fokuserer utelukkende på god hjemmelaget mat og husmannskost. Vil du ha maten tilkjørt er vår populære cateringmeny naturlig vis en del av vårt tilbud.



"Velkommen til Pernille Kafe.Pernille Kafe har servert fastboende på Evje og reisende gjennom Setesdal i mer enn 40 år.Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet oss bred erfaring og kunnskap som alltid kommer våre gjester til gode. Vi kan tilby deg god mat og godt selskap. Du er hjertelig velkommen til vår kafe."
Adresse: Nils Heglands vei 45, 4735 Evje
Telefonnummer: 37930069
on.enilno@givdre-o
By: Evje
Rute: Nils Heglands vei 45
Postnummer: 4735


åpningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 08:00 - 16:30
Søndag: 12:00 - 19:00


relaterte søk: pernille kafe fedje, gatekjøkken evje, tip top evje, åpningstider pernillekafeen, spisesteder evje, catering evje, kafe evje, spisekroken evje
Anmeldelser
Kafeen er intet mindre enn en institusjon på Evje. Den har servert kaffe, kaker og ulike matretter til bygdefolket siden før 2.verdenskrig. Riktig nok stod kafeen på et litt annet sted den gang, men kafeen har vært i samme familie hele veien. Kafeen fremstår moderne med lyse farger og tidsriktig møblement. Betjeningen er blide og vennlige, og maten de serverer smaker meget godt. Jeg smakte en elgburger, og den vil jeg absolutt anbefale. Det er nå høst og det rette tidspunktet for å smake elg. Burgeren ble servert med brunost og syltet rødløk. Nydelig
Besøkte stedet en lørdag ettermiddag. Hyggelig og utenlandsk personale i kassa. Varmmaten var ok. Dessertene var ikke helt fersk, siden de var fra gårsdagen. Bygningen er fra starten av 1980 tallet. Det er noe trekk fra yttervinduene selv når de er lukket. Herre og dametoalettet trenger også fornyelse. Herretoalettet er merket "Okse" , mens dametoalettet er merket "kyr"
Hyggelig og grei betjening, velsmakende mat som kom fort på bordet. Gratis kaffe til middagen. Det negative er en farlig inngangsdør som åpner utover i en bratt trapp. Annen inngang kan med fordel velges.
Kjøpte hamburger tallerken med ost og bacon, kr. 260,- Det fulgte med et plastbeger med ketchup. Spurte servitrisa om å få sennep og ho svarer at "det har vi ikke".
En hyggelig kafeteria, slik som en tenker det skal være på landet... God kaffe og helt ok smørbrød. Det lyset brødet kunne med fordel ha vært byttet ut med litt grovere.
Kom kl 10.40 og prøvde bestille. De sa vi ikke kunne bestille før kl 11 så vi var på vei til å gå. Personen i kassen ombestemte seg plutselig og vi fikk beskjed om at vi likevel ! kunne bestille alle retter på menyen.Hver rett jeg bestilte var likevel umulig for dem å lage. Veldig motsigende.. Vi er ofte på Evje og hver gang har vi kunnet bestille noe fra menyen før kl.11. Likevel var det mest påfallende at vi fikk så ulike beskjeder fra damen i kassen. Hadde vært bedre med et endelig "nei, vi kan ikke lage noe nå". Vi endte med å gå tilslutt. Finner oss ikke i sånt med to små sultne barn på slep :
Kafé med litt anonym beliggenhet i 2 etasje. Med det utgangspunktet forventet vi helt ordinær norsk kafemat som gjør deg nogenlunde mett og ikke noe mer. Feil kan man ta. Vi tok dagens som var Gårdspølser med grov potetstappe, brokkoli og peppersaus. Kjempegode pølser og tidenes beste potetstappe. Brokkolien var passe kokt og en nydelig peppersaus som hvertfall ikke var fra Toro toppet det hele. I tillegg var det rause porsjoner og helt OK pris. Anbefales!!
God mat og hyggelig atmosfære
God, hjemmelaget mat av kjøttråvarer fra Skåre gård.
Flott Cafe med hyggelig betjening og god mat
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Pernille Kafè med offentlig transport


Evje sentrum 40 meter
170
175
178
1970
1972
Evje sentrum 60 meter
Evje sentrum 110 meter
170
175
178
1970
1972
Kjersti park 1 370 meter
1970

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pernille Kafè.

Evje kafeteria

åpningstider, plassering. Nils Heglands vei 45 evje spisested kart bykart, satellitt visning. Pernille Kafè adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pernille Kafè. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pernille Kafè med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Milano Pizza & Kebab Evje Milano Pizza & Kebab Evje 59 meter Servering med sitteplass. Kjøring ved bestilling av mat til over 300,-, OG innen 5km...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler