facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pers hotellcup

Pers hotellcup

Info

Pers hotellcup er en tradisjonsrik cup som arrangeres på Pers hotell to ganger hvert år. Cupen kjennetegnes av fotball, håndball og fokus på det sosiale!

Adresse: Sentrumsvegen 72, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 934 34 066
By: Gol
Rute: Sentrumsvegen 72
Postnummer: 3550


Nærliggende lignende selskaper
Gol Gym Gol Gym 144 meter Gol Gym
Slarverennet Slarverennet 357 meter Slarverennet er skitur for jenter fra Hemsedal til Gol. Nyt en flott skitur med gode ...
UKM - Gol UKM - Gol 1 km Ung kultur møtes - Gol kommune Sted: Gol skole - Aula Dato: Generalprøve 13.02.2017...
Icedrive Events Icedrive Events 18 km IceDrive- The ultimate driver experiance 900 meters above sea level
Anmeldelser
Helt fantastisk. Litt tomt for gjester akkurat når jeg var der. Men hyggelig betjening.
Topp. Skikkelig ærverdig og fint hotell. Masse muligheter for både publiv og familier her. Når korona er historie Fantastisk mat. Og betjening.
Rom som ikke var gjort noe med. Ekstrem lav standard på rommene. Nedslitt og dårlig vedlikehold. Ven innsjekk spurte vi om bassengets åpningstid. Da barna løp for å bade viste det seg at de stenger inngangen en time før. Så ingen bading på skuffede barn.
Var der i høstferien. Nydelig mat, bra personell, fin leilighet og alt var perfekt. ! OBS! mye småbarnsfamilier.
Fint sted med god atmosfære. Greit rom og fin frokost. Veldig barnevennlig. Tropicana er best for mindre barn, ihvertfall når bare innebadet er åpent. Men det var kaldt i garderoben og dusjen. Bare 6 dusjer i damegarderoben. 12-åringen ble med for å glede 2-åringen. Ingen reelle svømmemuligheter.
fine rom, familierom, rent og ryddig. hyggelig personale. fikk ikke tid til å besøke badeland, men besøkte spillrommer. synes det var dyrt. fin frokost, noe kjedelig meny på hotellrestaurant. casa nostra var veldig bra!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler