facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Personlig trener - Daniel Andreassen

Personlig trener - Daniel Andreassen

Info

Jobber som personlig trener ved Trivsel på Leknes. Er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har bakgrunn som ergoterapeut. Crossfit level 1 instruktør.

Historie

Høgskolen i Sør-Trøndelag i 2008. Har arbeidserfaring fra rehabiltering, kommunal ergoterapi, frisklivssentral og som instruktør på treningssenter. Gjennomført kurs i blant annet treningslære (Regi av Norsk fysioterapeutforbund), Red Cord Active kursrekke (slyngetrening) samt ulike kostholdskurs. Er nylig ferdig utdannet som personlig trener gjennom Norges Idrettshøgskole (NIH).
Fysisk aktivitet og trening anser jeg som en viktig del av livet for å fungere optimalt i hverdagen. Trening gjennom funksjonelle øvelser og fokus på mestring er viktige elementer for å kunne trene mest mulig effektivt. Jeg bruker kundens bakgrunn og erfaring for å lage effektive treningsprogrammer som er motiverende å gjennomføre. Treningene kan gjennomføres enten ute eller inne. Mitt mål er at du skal ha en effektiv økt som motiverer til videre trening. Har du spørsmål svarer jeg også gjerne på mail som en del av oppfølgingen. Håper du tar kontakt og prøver PT timer hos meg!
Priser
PT 1 time (60 min) = 500,-
PT 30 min = 300,-
PT Pakke 5 timer = 2250,- (10 % rabatt)
PT Pakke 10 timer = 4000,- (20 % rabatt)


Booking gjøres på mail, tlf eller i resepsjonen på Trivsel treningssenter. Du må IKKE være medlem på senteret for å bestille PT timer hos meg.

Booking:
Epost: [email protected]
Mob: 46958740

Adresse: Storvollveien 45, 8370 Leknes
Telefonnummer: 46958740
sa.lesvirt@tsop
By: Leknes
Rute: Storvollveien 45
Postnummer: 8370


Nærliggende lignende selskaper
Trening - Kost og Helse Trening - Kost og Helse 1 km Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert me...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler