facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Personlig trener Kine Antonsen

Personlig trener Kine Antonsen

Info

Personlig trener, kostholdsveileder, gruppetreningsinstruktør, kursholder og vernepleier med videreutdanning innen rehabilitering og habilitering.

Historie

Med en sammensatt bakgrunn av både ulike utdanninger og erfaringer brenner jeg for å hjelpe andre med å finne gleden ved fysisk aktivitet og trening. Jeg har en grunnleggende tro på at jeg kan få alle til å oppleve trenings- og bevegelsesglede bare jeg får sjansen!

Jeg er opptatt av at du som kunde skal oppleve en kombinasjon av mestring og utfordring, og at mitt engasjement får deg dit du vil. Jeg krever resultater, innsats og vilje. Av oss begge!

Personlig så trener jeg for å ha en kropp som spiller på lag, som lar meg delta på det jeg ønsker å delta på, og som lar meg kjenne på at jeg kan strekke mine egne grenser bittelitt lengre enn jeg tror, og etterpå lar meg kjenne på at jeg elsker følelsen av mestring!

Vil du ha hjelp til å komme igang, spisse formen, gå ned i vekt, kjenne på overskuddet eller få en sterkere kropp? Jeg hjelper deg :)



//Kine

Adresse: Melkev 13, 3919 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: 99351199
on.retneseslehdnalnerg@enik
By: Porsgrunn
Rute: Melkev 13
Postnummer: 3919


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Personlig trener Kine Antonsen.

Porsgrunn personlig trener

åpningstider, plassering. Melkev 13 kart bykart, satellitt visning. Personlig trener Kine Antonsen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Personlig trener Kine Antonsen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Personlig trener Kine Antonsen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Mariann Deila Mariann Deila 4 km Fantastisk coach som kan hjelpe deg med alle type utfordringer.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler