facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Personlig trener Marlene Hagberg

Personlig trener Marlene Hagberg

Info

Personlig Trener, treningsveileder og resepsjonist på Family SportsClub Quality i Sarpsborg. Utdannet Personlig Trener ved Norges Idretts Høyskole.

Historie

Jeg er en ung dame på 30 år som er nyutdannet personlig trener. Jeg ble uteksaminert fra Norges Idrettshøyskole den 5 oktober 2015. Jeg har tidligere arbeidet en hel del som gruppetreningsinstruktør på forskjellige treningssenter og var under flere år aktiv innenfor kampsporten Judo både som utøvere og som instruktør for flere barnegrupper. Jeg har helt siden femten årsalderen hvert interessert av trening og kosthold og trening er en stor og viktig del av livet mitt.

Nå gleder jeg meg til å kunne dele min kunnskap og mine erfaringer med mine kunder. Men mest av alt gleder jeg meg til å se dem oppleve fremgang og nå de mål de setter for seg selv, mål de trodde de aldri kunde nå. På denne siden kommer du til å kunne finne alt fra informasjon om meg som personlig trener og mine tjenester, til nyttige trenings-tips, kostholds-tips, oppskrifter og motivasjons-bilder og videoer.

Adresse: Bjørnstadveien 20, 1713 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 69114400
By: Sarpsborg
Rute: Bjørnstadveien 20
Postnummer: 1713


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler