facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pfizer Norge

Pfizer Norge

Info

Pfizer ønsker å bidra til bedre helse og riktig legemiddelbruk.

Rapportering bivirkning: https://www.pfizer.no/bivirkningsrapportering

Historie

Vi er glade for at du besøker vår Facebook-side. Vi setter pris på dine meninger og ber deg om å følge disse enkle reglene, slik at både du og andre kan ha glede av vår Facebookside.

• Vær deg selv. Ikke forsøk å utgi deg for å være en annen eller skjule kilden til opplysningene du legger ut.

• Opptre aktsomt og bruk sunn fornuft. Tenk på personvernet. Opptre alltid aktsomt og bruk sunn fornuft når du bruker Internett, særlig når du oppgir eller ber om personlige opplysninger.

Unngå å oppgi eller be om personlige opplysninger som kan brukes til å identifisere, spore, kontakte eller utgi seg for å være deg eller en annen person.

• Vær snill og respektfull overfor andre. Ikke kom med ærekrenkelser eller injurierende utsagn. Du skal heller ikke latterliggjøre, nedvurdere, true, sjikanere, skremme, misbruke, lure eller villede andre brukere. Ikke skriv støtende kommentarer knyttet til etnisk tilhørighet, religion, sosial klasse, nasjonalitet, kjønn, seksuell orientering eller funksjonsevne. Unngå banning og uanstendigheter, usømmelig, pornografisk, seksuelt eller på annen måte upassende innhold eller språk.

• Upassende innhold kan bli fjernet. Upassende innhold er ikke tillatt og kan bli fjernet uten forvarsel. Innhold kan bli gjennomgått før publisering, det kan derfor forekomme at kommentaren din ikke vises med en gang.

• Legg bare ut innhold som er ditt. Legg kun ut kommentarer som du eier eller har alle rettigheter til, inkludert retten til å gi Pfizer lisens til bruk av innholdet.

• Husk at du gir Pfizer rett til å bruke innholdet du legger ut. Ved å legge ut innhold gir du Pfizer en ugjenkallelig, vedvarende, ikke-eksklusiv, fullt betalt, viderelisensierbar verdensomspennende lisens til bruk av innholdet til ethvert formål, inkludert markedsføring og promotering. Dette inkluderer retten til å modifisere, redigere, forkorte, utheve og/eller republisere innhold.

• Respekter vårt innhold. Alt innhold som Pfizer genererer eller legger ut på denne siden inkludert alle varemerker, logoer, slagord, videoklipp, tekst, bilder og grafikk er beskyttet av norske og internasjonale lover om opphavsrett, er underlagt andre immaterielle rettigheter og eierrettigheter og lover, og eies av Pfizer og/eller selskapets lisensgivere og leverandører.

• Vi er ikke ansvarlig for brukerinnhold. Vi støtter ikke nødvendigvis og er ikke ansvarlig for kommentarer, referanser (inkludert referanse til bestemte personer), meninger, påstander, råd eller annet innhold delt på denne siden av besøkende.

• Oppgi eventuelle tilknytninger til Pfizer. Hvis du er ansatt i eller har tilknytning til Pfizer og legger ut innhold som privatperson, må du oppgi din egen tilknytning til Pfizer. Dette kan gjøres ved å inkludere følgende tekst i innlegget: "Jeg er ansatt i Pfizer. Utsagnene eller meningene uttrykt på dette nettstedet er mine egne og representerer ikke nødvendigvis meningene til Pfizer."

• Denne Facebook-siden er utviklet i overensstemmelse med norsk lov og er beregnet på norske besøkende, og gir ikke nødvendigvis samme vern av f.eks. personlige opplysninger, omdømme eller innhold du legger ut, som loven i det landet hvor du bor.

• Ikke lek lege. Unngå å dele egne eller andres medisinske opplysninger. Vennligst ikke kom med medisinske råd på denne siden. Medisinske spørsmål skal rettes til egen lege eller annet godkjent helsepersonell. Informasjon på denne siden må ikke brukes som erstatning for medisinske råd, diagnoser eller behandling av medisinsk problem.

Av og til må vi dessverre fjerne en kommentar fra veggen vår. Her kan du lese hvorfor.

Vi har laget denne Facebook-siden for å dele nyheter med deg. Vi ønsker å høre hva du mener om oppdateringene våre, men noen ganger må vi fjerne kommentaren din fra veggen. Her er noen grunner:
• Kommentaren din viser til et produkt eller et nettsted (vårt eller andres)

Vi går ikke god for kommentarer fra andre brukere, og må forholde oss til de viktige lovene og forskriftene som styrer næringen vår. Lenker til andres nettsteder påtar Pfizer påtar seg intet ansvar for, da de drives av tredjeparter.

• Kommentaren din inneholder referanse til en mulig bivirkning
Hvis kommentaren din inneholder referanse til et Pfizer produkt eller til en mulig bivirkning av et Pfizer produkt, vil vi registrere denne og ellers oppfordre deg til å kontakte oss ved å ringe 67 52 61 00. Hvis du ikke bor i Norge kan du be legen din om mer informasjon om hvordan bivirkninger bør rapporteres eller kontakte lokale helsemyndigheter.

• Kommentaren din inneholder vulgariteter
Hvis du bruker upassende språk blir innleggene dine fjernet (eller de kan bli utelukket av Facebooks bannefilter før de blir publisert). I tillegg til vulgært språk filtrerer vi bort innhold som inneholder personangrep eller støtende innhold rettet mot bestemte etniske eller religiøse grupper, aldersgrupper eller personer med ulik seksuell orientering. Vi ber om at alle behandler hverandre med respekt.

• Kommentaren din inneholder medisinske råd
Det er flott at man ønsker å hjelpe andre besøkende, men gitt de alvorlige konsekvensene ukvalifiserte medisinske råd kan få, kan vi ikke tillate dette på veggen. Som alltid anbefaler vi at du kontakter lege vedrørende alle typer medisinske tilstander.

• Kommentaren din er utenfor tema
Denne kan være vanskelig. Vi ønsker ikke å sensurere innhold, men noen ganger kan kommentarer fremstå som irrelevante for diskusjonen, inneholde udokumenterte anklager eller reklamere for tjenester eller produkter. Hvis du synes at vi har behandlet deg urimelig ved å fjerne kommentaren, kan du kontakte oss, slik at vi kan diskutere det.

• Annet
Det er alltid mulig at vi kommer ut for en situasjon som ikke er beskrevet over og som krever at vi må fjerne kommentaren din. Vi forsøker å oppdatere denne listen hvis vi finner en ny årsak, men vennligst merk at Pfizer forbeholder seg retten til å slette ethvert innlegg etter egen vurdering. Hvis dette skulle skje og du synes at det er urimelig, ber vi deg kontakte oss.

Adresse: Postboks 3, 1324 Lysaker, Norway
Telefonnummer: 67526100
moc.rezifp@yawron
By: Lysaker
Rute: Postboks 3
Postnummer: 1324



relaterte søk: pfizer legemidler, pfizer stock, pfizer jobb, pfizer logo, pfizer ansatte, pfizer produkter, pfizer wiki, pfizer ledig stilling
Nærliggende lignende selskaper
Nina Husø Ernæringsterapi Nina Husø Ernæringsterapi 306 meter Ernæringsterapeut på Lysaker i Oslo Samarbeider med to leger. Få hjelp med: - Bedre s...
Anmeldelser
De tar for mye æren for bioNtech-vaksinen, så det kommer til å koste dem en stjerne, men produktene deres er av topp kvalitet, noe jeg har visst siden 2012, lenge før pandemien.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler