facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pharmapolar

Pharmapolar

Info

Norskproduserte Polarin fra Pharmapolar forener sunne fiskeproteiner med mineraler og vitaminer – ingredienser som gir styrke og energi i en sunnere kropp.

Historie

Pharmapolar gir deg naturlig helse fra havet - rett hjem i postkassen-uten fordyrende mellomledd.

Vi er stolt leverandør av det norskproduserte kosttilskuddet Polarin, som har en unik kombinasjon av fiskeprotein, mineraler og vitaminer som tar vare på musklene, bevegelsen og bidrar til mer energi. Det beste er å forsøke det selv, slik tusenvis av andre har gjort. Med et abonnement hos oss, sørger du for mer sunnhet i hverdagen.

Vårt kosttilskudd Polarin produseres i Norge av Skandinavias ledende produsent av helsekost, Pharmatech.
Polarin inneholder proteiner fra norsk fisk, naturlig magnesium fra havet, mangan, selen, vitamin B6 og vitamin B12. Ingrediensene i Polarin har hele 24 dokumenterte effekter fra EUs mattrygghetsorgan, EFSA (European Food Safety Authority).

Vi er inspirert og opptatt av naturen, og 1 prosent av omsetningen går til gode formål med naturen høyest på agendaen. På vår Facebook-side kan du komme med tips til gode formål vi kan støtte. Dette annonserer vi god tid i forveien, og store og små forslag tas imot med et stort takk.

Adresse: Postboks 1555, 3007 Drammen, Norway
Telefonnummer: 31004750
By: Drammen
Rute: Postboks 1555
Postnummer: 3007


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
NaturaMed Pharma NaturaMed Pharma 4 km NaturaMed Pharma har levert norskprodusert kosttilskudd i 25 år. Vi er Nordens ledend...
Makeup Zone Makeup Zone 5 km Best service. Hyggelig folk. Veldig høyt kvalitet.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler