facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pier 31 Italian Food & Wine

Info

Pier 31 er en restaurant med retter fra det italienske kjøkken. Åpent for lunsj, middag og arrangementer. Vi har plass til 68 inne og 65 på uteserveringen.

Historie

Pier 31 Italian Food & Wine
- Restaurant og møteplass på Lysaker Brygge -
Pier 31 er en restaurant med klassiske retter fra det italienske kjøkken. Menyen er tilrettelagt for lunsj, middag og arrangementer. Restauranten passer perfekt for en uformell forretningslunsj,
en samling med kollegaer eller en plass for lukkede arrangementer.
Restauranten tar 68 gjester innendørs og 70 plasser utendørs. Restauranten passer utmerket for både firma- og familiearrangement.
Pier 31 er det nye samlingspunktet på Lysaker Brygge,
som speiler den unike området full av nytenkende, spennende mennesker og selskaper.



"Italiensk restaurant"
Adresse: Lysaker brygge 31, 1366 Lysaker, Norway
Telefonnummer: 67120800
By: Lysaker
Rute: Lysaker brygge 31
Postnummer: 1366


åpningstider

Mandag: 11:00 - 23:00
Tirsdag: 11:00 - 23:00
Onsdag: 11:00 - 23:00
Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 12:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 20:00


relaterte søk: Pier 31 meny, Pier 31 Lysaker, Pier 31 anmeldelse, Restaurant Lysaker Brygge, Lysaker Brygge Cafe, Ny restaurant Lysaker, Spisesteder lysaker stasjon, Restaurant CC Vest
Nærliggende lignende selskaper
Vinetum Norge Vinetum Norge 27 meter
Palmer Group As Palmer Group As 154 meter Vi importerer produkter av topp kvalitet innen øl, vin og brennevin.
Anmeldelser
Svært koselig restaurant med en spennende og stor meny. Maten vi fikk var særdeles god
Flott beliggenhet, behagelig og moderne atmosfære. Noen servitører var flink og hyggelig men noen var helt fjern. Maten var god, tiramisu var ok. Nydelig focaccia brød, pesto og oliven.
Hvis du har planer om en jobblunsj på Lysaker, styr for all del unna Pier 31. Utrolig treg service, vi måtte vente over 1 time på maten og det har man ikke tid til i lunsjtiden. Og når vi etterspurte maten fikk vi et surt og lite imøtekommende svar. Har vel aldri ventet så lenge på en lunsj noengang. I tillegg var det mistenkelig mye champignon i steinsopp risottoen.. Aldri mer dette stedet.
Hyggelig sted med svært god beliggenhet. Var der for lunch, så vanskelig å vurdere hvordan stemningen er ved større belegg. Kommer gjerne tilbake.Mat: 5/5
God mat, god drikke, hyggelig betjening og fin italiensk atmosfære.Mat: 4/5
Vi var der på en super fin kveld med nydelig vær så var lokasjonen perfekt. Også maten var god, fine porsjoner, al Dante pasta og gode sauser. Det eneste var at vi følte synd på de to eneste servitørene som måtte ta alt fra bestilling og servering til å stå og krangle med folk som insisterte på å få plass tross for at alt var helt fullt. De burde virkelig ha hatt hvertfall en person til!
For en mat: spiste tortellini med sopp og det var den beste pastaen jeg har spist. Skal definitivt tilbaje hit. De andre som jeg var sammen med likte også maten kjempemye.
Alltid god mat og service, også fornuftig priset lunsjmeny og barnemeny Utsikten på en fin dag er fantastisk uten maset og kjaset i sentrum.
God mat og service som vanlig. Spesielt flinke til å følge opp barna og sørge for at de for mat og drikke fort. Vi kommer igjen og igjen.
Veldig god Pizza, smakte fortreffelig! Hyggelig og uformell stemning i lokalet. Proffe og hyggelige servitører. Anbefales!!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Pier 31 Italian Food & Wine med offentlig transport


Lysaker brygge 190 meter
B11
Lysaker brygge 270 meter
23
32
32N
42
42N
Strandveien 380 meter
23
Lysaker stasjon 450 meter
169
NW192
Lysaker stasjon 460 meter
31
31E
81

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler