facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pikant

Pikant

Info

Velkomen til Pikant Restaurant & Bar ved elva og rådhuset i Førde sentrum! Ein kaffikopp og ein liten matbit, eller litt meir svolten? Vi har variert meny!

Historie

Kva skjer på Pikant?
Kvar onsdag har vi quiz klokka 21.00!
Kvar laurdag har vi musikkquiz klokka 22.00!
Følg elles med på facebook og instagram, der legg vi ut alle hendingar.

Aldersgrenser på Pikant:
Onsdag: 20 år frå klokka 20.00
Fredag: 20 år frå klokka 22.00
Laurdag: 20 år frå klokka 21.00

Adresse: Hafstadvegen 31 A , Førde 6800, NO
Telefonnummer: 57 83 22 95
on.tnakip@gnillitseb
By: Førde
Rute: Hafstadvegen 31 A
Postnummer: 6800



relaterte søk: pikant definisjon, pikant førde aldersgrense, pikant betyr, pikant førde åpningstider, pikant førde, pikant under, pikant førde meny, pikant klær
Nærliggende lignende selskaper
LunsjKafe LunsjKafe 503 meter Koselig kafé, hyggelig personale, god mat og kaffe.
Anmeldelser
Hyggelig betjening, god mat. Stopper helt klart innom der igjen neste gang jeg er i Førde.Mat: 5/5
God burger og serviceinnstilte servitører.
På rundtur i Norge er Pikant en av de bedre opplevelser matmessig. Nydelige smakfull mat, perfekt satt sammen på de rettene vi fire voksne på tur valgt. Nytelse. Og hyggelig servitør.
Dette var en dårlig opplevelse. Ingen av de 3 rettene vi bestilte innfridde det vi kan forvente fra en restaurant. Burgerne var tørre - altfor mye stekt, brødet til rekene var tørt og seigt og lammet smakte ingenting og var også tørt og smakløst. Her er det stort forbedringspotensial.
Bestillte burger. Jeg syntes den var litt lite smak i kjøttet, men ellers god. Da en annen på bordet bestillte uten chilli majones, fikk ikke jeg det heller. Det tok nok smaksopplevelsen for meg Pomesfritesen var perfekt. Fikk smake biffen av en annen, den var nydelig god, men savnet litt saus til og litt mer grønnsaker. Bordene står litt for tett, slik at det blir vanskelig for servitørene. Bestiller man bord får man dette i 2 timer, så ønsker du å sitte der å nyte øl/vin utover kvelden må du spesifisere dette. Vi valgte å gå, men det var pga. solen tittet frem og vi ville sitte på terrassen i ro og fred. Ellers vil jeg skryte av servitørene som løp og ordnet alt med et smil om munnen! Fin utsikt over elven som gjorde det veldig spesielt og fint. Veldig rent og pent!
Satt ute i 2.etg og utsikt var nydelig. Maten var også velsmakende og god. Litt stiv pris. Men d som virkelig trekker ned er hygiene og renslighet. Toalettene var skitne og ikke helt rent rundt omkring. Bør også rense kaffekannene oftere, slik at en slepp "ubåter" og måkene var en skikkelig plage med høgt støynivå.I tilegg låg d også masse knust glass ute på altanen. Pass på maten for å si det slik. Ordner en på dette så vil d bli en innbydende plass. For maten var god.
Dårlig service i restauranten. Maten er bra. Lokalet og plassering er bra, og det flyter de så greit på at de "slipper" å yte bra service. Hadde det vært et annet sted ved siden av, ville vi dratt dit - men det er dessverre ikke noe annet alternativ..
Vi fekk tilvist eit bord ute i andre høgda. Der var det sol og lettskya, og fint utsyn. Maten smakte godt. Pluss for meny på nynorsk og for god rettleiing når vi skulle velje drikke. Kjekt at dei tilsette snakka norsk.
En perle av en restaurant i Førde. Utsøkte smakskombinasjoner og spennende vin-kombinasjoner. Liker konseptet med 3/6-retters ukesmeny med lokale råvarer meget godt. Kokkekunstene løfter råvarene til et nivå som overrasker på en svært positiv måte. Servicen blant samtlige av de som jobber her er også av ypperste klasse! Vi kommer definitivt tilbake!
Vi kom lørdag 15 minutter før stenging22, men det var ingen problem å få seg noe å spise. Maten kom fort, personalet var hyggelig. Bestilte reker med aioli. Rekene var velsmakende, store og saftige, det eneste jeg savnet var våtservietter da man blir veldig klissete av å pille reker, men det kan godt tenkes at jeg hadde fått det dersom jeg spurte. Aiolien var virkelig god, den kunne man kjenne var bra lagd. Kan anbefales på det sterkeste, virkelig prisverdt. Håper å prøve 6-retter neste gang vi er i Førde.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler