facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pilates for Alle

Pilates for Alle

Info

Pilates er en treningsform uten utstyr, som passer for alle uavhengig av utgangspunkt. Alle øvelser skaleres og tilpasses ditt behov og styrkenivå.

Historie

Pilates er en treningsform innen såkalt funksjonell trening.
Målet med Pilates trening er å få en kropp i balanse, gjenopprette ryggsøylens naturlige kurver, smidiggjøre kort muskulatur og styrke forlenget muskulatur slik at musklene igjen får sin opprinnelige funksjon.

Pilates som treningsform er over 80 år gammel, og har navn etter sin opphavsmann Joseph Pilates. Pilates startet sitt første studio i New York på begynnelsen av 1920 tallet, og treningsformen er like aktuell nå som den gang.
Pilates trening styrker spesielt kjernemuskulaturen i kroppen, og jobber mye med støttemuskulaturen rundt kroppens ledd. Pilates er derfor meget egnet som rehabiliterende trening etter skade i muskler og ledd, eller som smertebehandlende trening for vonde rygger, nakker eller skuldre.

Når det er sagt er det viktig å merke seg at denne treningsformen fortsetter å utfordre deg etter hvert som din fysiske form blir bedre. Jo bedre teknikk du får - jo tøffere blir treningen. Derfor passer pilates utmerket for alle, selv topptrente.

Pilates som metode har som en målsetting å balansere kroppens muskler og gjenopprette ryggsøylens naturlige kurver. Når ryggsøylen har sine opprinnelige kurver, fordeles belastningen på ryggvirvlene jevnt, og ingen del av ryggsøylen komprimeres.

Pilates skaper god og oppreist holdning, hvor hodet balanseres over ribbekassen, ribbekassen over bekkenet, bekkenet over knærne og knærne over føttene. En kropp i balanse.


"Etter 10 treninger vil du kjenne forskjellen, etter 20 vil du se den, etter 30 har du en ny kropp" - Joseph Pilates

Adresse: Reistadlia 1, 1394 Nesbru
Telefonnummer: 41632972
By: Nesbru
Rute: Reistadlia 1
Postnummer: 1394


Anmeldelser
Her får du hjelp med alle dine muskel og skjellet plager. Veldig hyggelige og vanlige behandler som tar dine plager på alvor.
Klinikkside for NEMUS Nesbru. Her kan du booke eller endre time i online booking, samt få informasjon om muskel og skjelettplager.
Har fått veldig god hjelp med ryggen min hos Nesbru Kiropraktorsenter!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pilates for Alle.

Nesbru yogastudio

åpningstider, plassering. Reistadlia 1 nesbru treningssenter kart bykart, satellitt visning. Pilates for Alle adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pilates for Alle. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pilates for Alle med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Felicia Holmen Felicia Holmen 790 meter Føler du deg ikke hjemme på tradisjonelle treningssentre eller er lei av stadig å vær...
Holmen Klatresenter Holmen Klatresenter 893 meter Veldig bra, og ikke for mange under 20
Nesbru Trim & Helse Nesbru Trim & Helse 2 km Veldig bra treningssenter
Feelgood Nesbru Feelgood Nesbru 2 km Et flott sted å kunne trene i et veldig hyggelig miljø :
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler