facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pille Mitt Yoga and Living Food

Pille Mitt Yoga and Living Food

Info

I am RYT 550 hr sertified ashtanga/hatha/restorative yoga teacher through It`s Yoga Sattelite in 2014; HI-Yoga 2016 and World Piece Yoga Scool in 2018;Les Mills Bodypump and Bodybalance instructor, PT, entrepreneur and raw food chef.

Historie

I am RYT 550 hr sertified ashtanga/hatha/restorative yoga teacher through It`s Yoga Sattelite in 2014; HI-Yoga 2016 and World Piece Yoga Scool in 2018;Les Mills Bodypump and Bodybalance instructor, PT, entrepreneur and raw food chef.



"I will help you to stay fit and healthy that you can enjoy your next adventure. Yoga and Hiking retreats in Norway, Alaska, and Estonia; Yoga and Fitness online and live; hiking in Norway."
Adresse: Øivindsveg 8a, Molde, Norway
Telefonnummer: +47 980 21 312
moc.liamg@ellipttim
By: Molde
Rute: Øivindsveg 8a



relaterte søk: Yoga Retreat Oslo
Nærliggende lignende selskaper
Klimafestivalen §112 i Molde og omegn Klimafestivalen §112 i Molde og omegn 290 meter Klimafestivalen §112 i Molde og omegn er en idealistisk organisasjon som vil engasjer...
Molde Røde Kors førstehjelp og friluftsliv - RØFF Molde Røde Kors førstehjelp og friluftsliv -... 982 meter Masse utrolig hyggelige folk og store hjerter, finnes ikke noe negativt å si.
Trykkeriet Vårt Trykkeriet Vårt 1 km Et ok trykkeri, med rimeligepriser. Her støtter du også en god sak.
Smart Molde Smart Molde 1 km Gjennom «Smart Molde» skal næringslivet, akademia, kommune og lag og organisasjoner j...
Bianco Footwear Moldetorget Bianco Footwear Moldetorget 1 km Hos oss finner du ett stort utvalg av dame og herresko, samt vesker og accessories ti...
Personlig Trener Tommy Vetvik Personlig Trener Tommy Vetvik 2 km Sertifisert personlig trener og fitnessinstruktør hos Active Education 2015. Samarbei...
Gøril&Geir Gøril&Geir 12 km Gøril og Geir sitt sted :)
U.LAB Norway  - S: Socital Transformation Lab U.LAB Norway - S: Socital Transformation La... 240 km Facebook nettverk for Norway U.Lab.
Anmeldelser
Jeg har vært på en 7 dagers yoga- og fjellturopplegg med Pille, og det var en fantastisk opplevelse. Pille er både en dyktig yogalærer og en flott turleder! Hun var flink til å ta vare på alle i gruppen, både sosialt og under yoga/fjellturer. Det var utfordrende med middag da det ikke var mulig å lage mat på det stedet som var planlagt. Det ble derfor til at vi måtte spise mye ute, og derfor også litt usunnere og dyrere enn forventet. Vi spiste god mat på en indisk restaurant to ganger, men mulighetene for vegetarmat i Molde generelt har stor forbedringspotensiale. Ellers tipptopp :-
Jeg har vært med Pille på diverse yoga klasser, fjellturer og sjokoladekurs . Helt fantastisk ! Hun er kjempeflink som veileder og ei veldig hyggelig dame ! Anbefales sterkt !
Anbefales varmt! Jeg merker godt at instruktøren er erfaren og har mye kunnskap om det hun driver med. Da føler jeg meg trygg og ivaretatt og lærer noe nytt hver gang!
Elsker alle stunder med Pille! Kunnskapsrik, motiverende, og med vidunderlig karma! MIN yogateacher!
Jeg ble med på 7-dagers yoga- og fotturretreat i Molde, og det var helt fantastisk. Vi hadde en liten gruppe med likesinnede som jeg virkelig likte. Den første kvelden fikk vi en veldig varm velkomst av Pille og gjestelæreren hennes Camilla. Pille tilberedte de deiligste sunne måltidene og dessertene til oss. Vi fikk alle vår egen plass på hotellet en kort spasertur fra yogastudioet hvor vi kunne trekke oss tilbake for litt alenetid. Dagen startet vanligvis med en yogaøkt i studio, som ble guidet av Pille og Camilla veldig bra. Vi var ikke alene da lokale fra Molde også kunne være med, noe som var hyggelig fordi jeg møtte noen herlige mennesker fra denne byen også. Turene var helt fantastiske og Pille organiserte dem veldig godt etter været den dagen. Selv på regntunge eller tåkedager tok vi flotte turer til Bud, Atlanterhavsveien og den imponerende Trollveggen. På solfylte dager gikk vi til toppen av forskjellige fjell, og min personlige favoritt var det fantastiske fjellet hvor du kan finne Trollkirkens huler. Ettermiddagsyogaøktene var veldig avslappende og hjalp oss med å komme oss etter fotturene. Da jeg kom hjem etter en uke var jeg så avslappet at det føltes som om jeg hadde vært på ferie i 3 uker. Norge er vakkert og Pille arrangerer de absolutt beste retreatene. Jeg anbefaler og håper å komme tilbake!
Jeg storkoste meg på mitt 7 dagers yoga- og fotturretreat i Molde i . Vi gikk hver dagstur i forskjellige områder rundt Molde. De 2 yogatimene om dagen var utmerket. Maten var velsmakende vegetarianer og ørkener var guddommelige. Jeg bodde på hotellet i 7 dager som var veldig praktisk og komfortabel frokostbuffeen hadde et stort utvalg å velge mellom. Elsker å komme tilbake en dag. Takk Pille og alle sammen for godt selskap.
Molde er en nydelig liten by perfekt for en kort ferie. Jeg elsker kombinasjonen av aktiv og avslappende kort ferie. Jeg likte yogatimene med Cami og Pille, det lindret mage- og hofteproblemene under retreatet. Retreatet inkluderer fotturer og naturskjønn utforskning til andre øyer, og hjalp meg til å lære litt mer om Norge. Timeplanen var avslappende, ikke hektisk og fleksibel, noe som passet meg under ferien. Jeg elsker det lille koselige hotellet mitt med en solid restaurant som serverte deilig mat. Selv om det ikke var mye plass på hotellrommet, men det var rent og ryddig, våknet jeg mest av alt med vann og fjellutsikt hver morgen. Alt er det, jeg likte min retrett og denne korte ferien veldig godt. Føler seg takknemlig
Retreatet var helt fantastisk. En perfekt kombinasjon av alt du trenger: naturlig skjønnhet, fysiske utfordringer, avslapning, varme og en fredelig atmosfære. Nydelig utsikt, fjellturer som inkluderer grotter, svømming i innsjøer og snø; yoga to ganger om dagen i et komfortabelt studio, fra kraftyoga til gjenopprettende; og deilig mat, laget av yogainstruktøren selv. Pille er en veldig omsorgsfull person, både som yogainstruktør og gruppeleder. Hun sørger nøye for at alle får det de trenger. Jeg hadde en fantastisk tid og anbefaler dette til alle som liker fotturer og yoga!
Jeg er en ivrig turgåer og elsket denne uken i Norges fjell. Fantastisk utsikt rundt, litt snøvandring og til og med grotter! Turene var godt lagt opp slik at selv om gruppen vår hadde forskjellig ferdighets- og utholdenhetsnivå hadde alle sine utfordringer og alle fullførte alle turene. Yoga var ganske nytt for meg, og jeg likte virkelig den avslappende effekten etter en hel dag på fjellet. Yogaen og meditasjonene tok turopplevelsen min til et nytt nivå. Med Pilles ledelse og støtte utviklet vår gruppe et sterkt kameratskap. Dette var en virkelig getaway fra hverdagen.
Pille er en stor vert, fantastisk kokk, en fantastisk yogalærer som bruker et veldig koselig studio og en ekte fjell- og fotturentusiast. Til tross for det dårlige været det eneste hun ikke kunne kontrollere var Pille i stand til å finne alternative måter å vise oss den vakre naturen og har gjort oppholdet vårt spennende og minneverdig. Håper å bli med på en av hennes fremtidige retreater.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler