facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pilot Flight Academy

"Pilot Flight Academy is one of Europe’s largest and most modern flight academies and is located at Sandefjord airport Torp and Notodden airport Tuven. The Academy has a large international environment with more than 300 students.The pilot program takes two years to complete and the students leave the school with a commercial pilot license which you need to start a career within an airline. The students are taught by professional instructors in modern facilities, new aircraft and technologically advanced simulators.Pilot Flight Academy aims to educate professional and skilled pilots who are sought after by the airlines."
Adresse: Merdevegen 2F, 3676 Notodden, Norway
Telefonnummer: +4797056840
By: Notodden
Rute: Merdevegen 2F
Postnummer: 3676



relaterte søk: pilot flight academy erfaring, pilot flight academy proff, pilot flight academy jobb, pilot flight academy test, pilot flight academy opptak, bli pilot, pilot flight academy notodden, pilot flight academy fleet
Anmeldelser
Det er så lange forsinkelser og lite tilrettelegging mot studenter. Pengene finner kanskje lett veien ut av "skolen" og ned i eierenes lommer? En ting de bruker mye penger på er markedsføring, innbydende nettside, pilot uniformer/kostymer til studentene, fine bilder på instagram, reklame på nett, stands... Man ønsker å vise et positivt bilde av skolen hvor man bryr seg om elevene, men det er langt ifra sannheten. Elevene er ikke noe annet enn ett nummer i regnskapet, hvor man har null interesse for den individuelle studenten, da det er kvartalsrapporten som står på agenda! De er flinke til å selge drømmer og tjener mye på dette.
Burde tenke deg om to ganger før du velger å gå via denne skolen. Kan ende opp med å betale 500.000-750.000 for bare teorien før du i det hele tatt får kommet igang med selve flygingen, noe som er helt hinsides. Og hvis du da velger å gi deg før flygingen kommer igang, eller ender opp med å ikke bestå alle eksamene, så har skolen tjent en enorm sum på penger med veldig lite utgifter. Finnes mange andre flyskoler som heller er å anbefale hvor en betaler for det man faktisk går igjennom der og da, og ikke legger ifra seg en stor sum penger før man kommer til delen av studiet som koster!
Denne skolen drives på en useriøs måte hvor rettssikkerheten til elevene ikke blir ivaretatt på en objektiv måte. Mange elever lures til å inngå en ensidig utformet avtale hvor de lures til å betale inn over 500.000 kr, for 2 semestre. Deretter terminerer skolen mange av elevenes kontrakter, og beholder pengene. Flere elever har prøvd å ta dette gjennom rettssystemet og Forbrukerklagenemnden, men skolen vinner fram hver gang. Det er merkelig at NOKUT og Lånekassen kan se på dette uten å løfte en finger for å hjelpe elever som blir svindlet. Unge mennesker med en drøm om å bli flyvere, er et lett bytte for denne grådighetskulturen hos eierene av PFA. Anbefaler derfor alle å holde seg langt unna PFA i framtiden slik at dere unngår en økonomisk ruin.
Useriøse, ikke kast bort pengene og fremtiden din her. Dette er AS selskap og ikke skole, som bare er ute etter pengene dine. Ingen videre oppfølging av elever, tar inn flest mulig folk, klarer ikke å levere det de har sagt, umotiverte lærere som ikke finner noen bedre jobb, nye rutiner og læreplan når de føler for det, dårlig opplegg av læreplan..... Du betaler 4 delsummer hvor flygningen kommer til slutt, så de får deg helst ut før det. Det betyr at du kan ende opp med å betale 1000kr timen for klasseromsteori med 30 andre elever. Store forsinkelser på skolegang allerede før corona, hvordan løser de de? Inngår nye kontrakter med utenlandske skoler som trenger flytid, som sender elevene sine hit. Umulig å få kontakt med. Om du faktisk kan tenke deg å bli pilot i disse tider, se videre!!
For en privat skole. Det eneste dere bryr dere om er jo penger
Veldig dårlig flyselskap..........
Mange reklamer om bra skole og nordens beste flyskole men de er useriøse
Dårlig fly skole
Dårlig planlegging og dyrt
Dårlig fly skole
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pilot Flight Academy.

Notodden flyskole

åpningstider, plassering. Merdevegen 2F kart bykart, satellitt visning. Pilot Flight Academy adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pilot Flight Academy. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pilot Flight Academy med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler