facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pinas Filipino Restaurant

Pinas Filipino Restaurant

Info

Pinas er en intim restaurant med bar. Vi fokuserer på kvalitet og service, og vil en opplevelse utenom det vanlige.

Adresse: Bygdøy alle 19A, 0262 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4797306720
By: Oslo
Rute: Bygdøy alle 19A
Postnummer: 0262



relaterte søk: Chng filipino cuisine oslo
Anmeldelser
Ingen erfaring med filippinsk mat, men ifølge mitt følge traff man godt med smakene. Maten var god, servicen hyggelig og rask men stedet kunne ha tjent på bedre ventilasjon. På en varm sommerettermiddag var det uutholdelig varmt på Jeepney, og det gjorde vårt besøk kortere enn vi hadde ønsket.
Rimelig skuffende lets deal. Litt billig takeawayfeeling over maten, men størrelsen på porsjonene var mer som på en gourmetrestaurant. Det tok 2 timer å få 3 serveringer 2 hovedretter ble servert på samme fat og servitøren var ikke villig til å bytte ut den ene appritifen til en alkoholfri variant for min gravide kjæreste. Kommer ikke tilbake.
Det var MEGET dårlig service. Den mannlige kelneren var sarkastisk, frekk, ARROGANT og var lite behjelpelig når vi hadde spm om menyen. Det var rett og slett ubehagelig å være der siden han var så sur. Maten var god, men var ikke verdt det etter den dårlige behandlingen vi fikk. TIPS til kelneren: husk at du jobber i servicebransjen!
Var der med venner og familie. Ble møtt av frekk og arrogant servitør/manager som ikke klarte å behandle ungene våres med tålmodighet og varsomt, bare kjefte på dem å være stille og ikke la dem løpe rundt. Hysjet på oss for at det kom andre «gjester» som som vi var ikke gjester selv. Maten er OK, men ikke en restaurant nivå og det var ikke verdt prisen heller. Skikkelig ubehagelig opplevelse og er ikke anbefales filippinsk restaurant. Servering var meget dårlig.
En kulinarisk reise til Filippinene. Maten ble lekkert og informativt presentert. Mange ulike smaker og noen aldeles utsøkte desserter. Hovmester / servitør gjorde alt for at vi skulle ha en flott kveld. Han vartet opp, gav spennende informasjon og gjorde måltidet til en fin opplevelse. Anbefales på det sterkeste!
Litt skuffende! Bra service, men maten kunne jeg ha laget bedre selv. Det er ikke fordi jeg er spesielt god til det, men fordi Jeepney var overraskende dårlig. Vi kommer derfor ikke tilbake.
Etter en flott filmopplevelse på Gimle, gikk vi inn på Filipinsk crossover restaurant. Veldig hyggelig, god mat og en utrolig flink og blid servitør. Han fortalte litt om det filipinske kjøkkenet, som ikke er asistisk. Kan anbefales
Koselig. 8 retters tasting meny var et godt inntrykk av de forskjellige smakene de har å tilby fra Filippinene. Takito forrett er noe av det beste jeg har smakt!
Helt OK Fillipinsk mat. God service. Noen retter må justeres litt synes jeg, men vil hit igjen.
Autentisk og god Filipinsk mat. Anbefales! Prøv Adobo med kylling eller svin. Spicy og veldig god.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler