facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pink Link Production

Info

Pink Link Production produserer og utgir musikk. Vi kan tilby artist/band hele spekteret av tjenester fra arrangementarbeid på låtidé til musikkutgivelse.

Historie

Pink Link Production kan tilby hele spekteret av tjenester i prosessen fra arrangementarbeid på låtidé til utgivelse av musikk. Vi kan hjelpe artist/band som tar sine første skritt inn i musikkbransjens verden, til den profesjonelle med mange utgivelser i katalogen.

Vi tilbyr skreddersydde tjenester til gunstige priser og betingelser ut fra artist/band sitt eget ønske for singel-, EP- eller albumutgivelse.

Pink Link Production tilbyr tjenester for artist/band som ønsker å utgi musikk på digitale musikktjenester (Spotify, Wimp, iTunes, Deezer, Amazon MP3, Google Play og 11 andre musikktjenester) via vår digitale distributør.

Ønsker artist/band promo-cd av den digitale utgivelsen, kan vi ordne arbeidet med å levere det. Det samme gjelder cd-for-salg, som artist/band da selv selger på konserter etc.

Noen artister/band har låtidéer og trenger hjelp gjennom hele prosessen fra arrangementarbeid på låter før studioinnspilling og helt frem til musikkutgivelse.

Andre artister/band har kanskje allerede ferdig lydmikset og mastret låtmateriale. Disse ønsker hjelp til selve utgivelseprosessen.

Når artist/band slipper musikken sin ut i verden via f.eks digitale musikktjenester, begynner musikken "å leve sitt eget liv». Uavhengig av ambisjonsnivå så vet man aldri hvor stort publikum musikken vil nå eller i hvilke sammenhenger den kan bli brukt etter utgivelsen. Like viktig som det er å ha gjort godt håndverk med musikken som skal utgis, er derfor håndverket med å sørge for at musikken er registrert og rapportert riktig i musikkbransjens jungel av registreringer og regelverk. En god del artister/band slurver dessverre grovt med dette arbeidet, med de konsekvenser det kan få for eierskapet til musikken og royalties etc.

Vi gjør alt papirarbeidet for artist/band, slik at disse fullt ut er sikret alle sine rettigheter til låtmaterialet, får sine rettmessige royalties for avspillinger/salg og ved annen bruk av musikken.

Med vår kompetanse og kontaktnett kan vi ordne alt av tekniske, praktiske og administrative oppgaver ut fra artist/band sine ønsker og behov i prosessen med musikkutgivelse, slik at artist/band fullt ut kan bruke sin tid og energi på selve musikken.

Pink Link Production inngår kun enkeltvis oppdragsavtale for utgivelse av musikk med artist/band. Vi inngår ingen former for langsiktig utgivelse-avtale, som binder artist/band til flere utgivelser. Artist/band står således helt fritt til å velge musikkutgivelse hos andre eller utgivelse på annen måte ved senere anledning, dersom det skulle være ønskelig.

Pink Link Production markedsfører utgivelser via sin hjemmeside, Facebook-side, YouTube-kanal, Instagram-konto og Twitter-konto, i tillegg til omtale av utgivelser til våre kontakter i musikkbransjen når det er aktuelt. Vi driver ikke med markedsføringskampanjer som innebærer ekstrakostnader for artist/band utover prisene for musikk- og utgivelsetjenester.

Send oss en melding på Facebook, epost eller ring oss for mer info om mulighetene for musikkutgivelse hos Pink Link Production.

Adresse: Fagerdalen 6, 5039 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: +4798497979
By: Bergen
Rute: Fagerdalen 6
Postnummer: 5039


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Studio 7b Studio 7b 0 meter StudioproduksjonRadioreklame Overføring til CD/DVD Lyd til bilde/lyddesign CD-pakken ...
Citadel Music Production Citadel Music Production 1 km Opplevde dette stedet meget uprofesjonelt.
Feedback Studios As Feedback Studios As 3 km Veldig gøy sted å lære mer musikk og treffe greie folk. Anbefales
Duper Studio A/S Duper Studio A/S 4 km Kunst og underhalding
MP Studio Bergen MP Studio Bergen 5 km Utrolig dyktig og hyggelig produsent som møtte meg. Han utførte den jobben jeg ba han...
Balsawood Balsawood 5 km Record Label based in Bergen, Norway BOSKA CRUSSEN FOREGROUND SET SKATEBÅRD
Kunst, kultur og psykisk helse Kunst, kultur og psykisk helse 5 km Vi tilrettelegger kunst- og kulturaktiviteter for mennesker med psykiske helseplager....
Kråkeslottet Lydstudio Kråkeslottet Lydstudio 5 km Kråkeslottet er tre gutter som liker god musikk. Du finner oss i Laksevåg. Kontakt: p...
Mangschou forlag Mangschou forlag 6 km Mangschou forlag gir ut barne- og ungdomsbøker av høy kvalitet.
ungep93 ungep93 6 km https://open.spotify.com/track/1Vlz1Zh3QSofKCxVDOObye… https://open.spotify.com/trac...
Peak Studiofellesskap Peak Studiofellesskap 6 km En klynge / "hub" med flere lydstudioer og øvingslokaler.
Tune Park Studio Tune Park Studio 6 km One of Norway´s best recording studios located in Bergen.
Draum Studio Bergen Draum Studio Bergen 6 km Oppfyll drømmen om å synge i et studio! Utdrikningslag, gavekort, egne mini-innspilli...
Wrap Wrap 8 km Oversatt av Google Utmerkede og rimelige fasiliteter for uavhengig kunstproduksjon og...
Vigmostad & Bjørke Vigmostad & Bjørke 8 km Vigmostad & Bjørke gir ut gode bøker for enhver leser. Følg oss for nyheter og glimt ...
Studio K21 Studio K21 9 km Et moderne studio som tilbyr lydinnspilling, musikkproduksjon, miksing, podcast-innsp...
Polyfon Studio Polyfon Studio 9 km Nyoppstartet lyd- og musikkstudio i NRK sine tidligere lokaler. Vi har et innspilling...
Public Record Studios Public Record Studios 9 km Lydstudio i Bergen som tilbyr innspilling, produksjon, låtskriving etc. Disponerer 80...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler