facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzabakeren Farsund

Pizzabakeren Farsund

Historie

Fakta
Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med rundt 100 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Det ligger mange års erfaring bak pizzaproduktene som er basisen i Pizzabakeren-konseptet. William Gulliksen og Arild Ask Bringeland drev i en årrekke pizzautsalg på h.h.v. Hundvåg og Tasta i Stavanger før Pizzabakeren-kjeden ble etablert. Det beste fra deres egne virksomheter dannet basisen for produktet og menyen som i dag brukes i samtlige Pizzabakeren bakerier. Kjedekonseptet ble etablert og satt i drift i sammen med Jan Henrik Jelsa og Hans Georg Jelsa. De fire grunderne stiftet selskapet Pizzabakeren Invest AS i mai 2003 og kjedens første etablering skjedde på Klepp i Rogaland i oktober 2003. Foruten å være kjedekonseptets morselskap og franchisegiver er Pizzbakeren Invest AS ansvarlig for produktutvikling, kvalitetssystemer, markedsføring, regnskapsførsel og drift i Pizzabakeren-kjeden.



"Pizza fra Pizzabakeren, smaker mer enn den koster! Lunsjmeny til en god pris. Nybakte bunner hver dag. Logg inn og bestill pizza på nett. Vi spanderer hver 10. pizza."
Adresse: Torvet 4, 4550 Farsund, Norway
Telefonnummer: 38390950
By: Farsund
Rute: Torvet 4
Postnummer: 4550


åpningstider

Mandag: 11:00 - 22:00
Tirsdag: 11:00 - 22:00
Onsdag: 11:00 - 22:00
Torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag: 11:00 - 22:00


relaterte søk: pizzabakeren farsund meny, pizzabakeren arendal, pizzabakeren meny, pizzabakeren kristiansand, pizzabakeren farsund åpningstider, pizzabakeren utkjøring, pizzabakeren ålgård, pizzabakeren tvedestrand
Nærliggende lignende selskaper
Campino Pizzeria Farsund Campino Pizzeria Farsund 91 meter Rask betjening, Trivelige folk, Og helt klar beste kebabrullen på denne siden.
Anmeldelser
Very tasty pizzas, lots of choices. Nice neighbourhood with good views just few steps away from pizza shop.
Jeg likte at det var sitte plaser men det lukta veldig maling Barnevennlighet: Pizza er vel barnevenelig
Maten var ikke ferdig når jeg kom og bestilte 1,5 time før og måtte vente 30 min ekstra før jeg fikk pizza’en. Var hår inne i deigen. De turte ikke og innrømme at de ikke hadde lagd pizza’en og sa den var snart klar når den ikke var detMat: 1/5
Bruker lenger tid en avtalt, var veldig forsinket. Kompisen min fikk feil pizza, og hun i kassa var ikke lett å forstå, jeg misforsto mye. Men pizzaen var jo god :
Pizzaen er lik alle Pb. For lite stekt. I Farsund kan det ofte se litt uhygienisk ut Mat: 2/5
Litt næsti når jentene bak disken sitter på benken de lager mat på å jabberMat: 3/5
Rå pizzabunn.. Bare å glemme å få en ny en..Mat: 2/5
Hyggelig betjening men å betale 223,- for en bunn med mye saus og svært lite ost og kun få små biter med kjøtt med mye hardt "brusk" i frister ikke til gjentagelse.Har bestillt flere ganger før men de 2 siste var skuffende.
Kjempekoselig og påpasselig oppfølging av kundenes ønsker og behov. Dem følger også smittevern slik at COVID-19 ikke får fritt spillerom i deres lokaler. Og pizza damene bak disken er jo også veeeldig søøøte, Mamma Mia
Helt ok pizza, du får bedre pizzabakeren pizza andre plasser,virker ikke som de er så nøye på målene.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler