facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzabakeren Ganddal

Info

Pizzabakeren Ganddal

Historie

Pizzabakeren Ganddal åpnet 14 april 2008 og siden den gang vokst og blitt mer populær enn vi noen gang kunne drømt om. Her kan vi tilby god pizza, utkjøring, god service og ikke minst til en god pris. Velkommen til oss!



"Pizza fra Pizzabakeren, smaker mer enn den koster! Lunsjmeny til en god pris. Nybakte bunner hver dag. Logg inn og bestill pizza på nett. Vi spanderer hver 10. pizza."
Adresse: Jærveien 249 , Sandnes 4322, NO
Telefonnummer: 51 68 03 00
on.nerekabazzip@laddnag
By: Sandnes
Rute: Jærveien 249
Postnummer: 4322



relaterte søk: pizzabakeren ganddal telefon, pizzabakeren hommersåk, pizzabakeren ganddal meny, pizzabakeren lura, pizzabakeren austrått, pizzabakeren sandnes, pizzabakeren stangeland, pizzabakeren ålgård
Nærliggende lignende selskaper
Al Forno Al Forno 3 km Byens beste pizza
Melkebaren Melkebaren 4 km Av all sortimentet med øl fantes det ikke et eneste glutenfritt alternativ. Det tok o...
Anmeldelser
Kanonservice av sjåføren Sigurd!
Liten og fin pizza bakkeri med hyggelig folk og rask levering. Vanskelig å gå forbi og ikke handle puzza fordi det lykter så godt fra pizzabakkeren
God pizza, grei leveringstid. Personalet rotet litt med bestillingen, så jeg stod å ventet i nesten 10 min på en pizza som allerede var ferdig, og stod i varmeskapet. Pizzaen er best når den er rykende varm, og osten er litt godt stekt, slin at den ikke renner av pizza stykket.
God pizza men litt for ofte må jeg vente lenger enn lovet. Rydda ordentlig opp og kjørte ut når de hadde rota til bestillingen. Tommel opp!
Utrolig dårlig pizza i forhold til dolly på sola. Veldig lite ost, nesten kun saus på hele pizzaen
Til å være pizzabakeren er det en av de bedre outlettene. God service og rask levering. Jeg gir denne tre stjerner fordi jeg ikke er en stor fan av pizzaene som lages. Det var langt bedre før det ble et franchise gode gamle tasta!.
Gjennomsnittlig leveringstid og meget god pizza. Lur plassering, men parkeringsområdet er noe kronglete og ikke så gunstig når mange skal in og ut samtidig. Hyggelig personale rask responstid på telefon.
Veldig god pizza og snill ungdom bak disken! Beste pizzaen på lenge :D
Alltid hyggelige ansatte. Maten smaker vel likt på alle pizzabakere? Alltid godt
Kjapp og hyggelig service. Veldig gid pizza
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler