facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzabakeren Klepp

Info

Vi startet opp i 2003 og var den første franchisebutikken i kjeden. I 2007 flyttet vi til Kleppekrossen og 3.april 2017 flyttet vi til Kyrkjebakken 3. :)

Historie

I november 2013 flyttet Klepp Trafikkskole opp i andre etasje og vi åpnet Kebaben Klepp.
Vi fjernet veggen i mellom og fikk utvidet restauranten.
Nå har vi og Kebaben totalt 44 sitteplasser og kundene kan spise pizza og kebab hvor de vil i lokalene.



Pizzabakeren er en av landets raskest voksende pizzakjeder og har i dag over 80 utsalg. Kjeden er basert på take-away, enten du henter selv eller får pizza levert hjem. Hos oss på Klepp har vi også 20 sitteplasser. Pizzaen vår smaker mer enn den koster!

Adresse: Kyrkjebakken 3, 4352 Kleppe
Telefonnummer: 51422888
By: Kleppe
Rute: Kyrkjebakken 3
Postnummer: 4352


åpningstider

Mandag: 11:00 - 22:00
Tirsdag: 11:00 - 22:00
Onsdag: 11:00 - 22:00
Torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag: 11:00 - 22:00


relaterte søk: pizzabakeren klepp åpningstider, pizzabakeren nærbø, pizzabakeren klepp meny, pizzabakeren sola, pizzabakeren bryne, pizzabakeren ganddal, pizzabakeren ålgård, pizzabakeren klepp tlf
Anmeldelser
Deilig Pizza, forfriskende brain cooler i alle regnbuens farger. Service innstilt personal og rent og pent ved de 2 bordene inne i restauranten. Godt utvalg i brus og hele sortimentet i Monster serien. Vi var her på lørdag kveld 3 aug.
Skittent lokal, pizzaen var og kald når den ble hentetMat: 1/5
Hurtig og bra levert fra en meget hyggelig betjening.
BRUKER 1t på levering, ingen blå slushMat: 1/5
Pizzaen er somregel god, men noen av de ansatte kan lære seg vanlig høflighet. Ble møtt av en meget sur person bak kassen sist vi var der. Parkering: 2-3 små plasser, den ene er somregel tatt av deres egen bil Tilrettelagt for personer i rullestol: Umulig!
isje steikt. og russemusikkMat: 1/5
Klare ikkje å laga skikkelig bunn så måtte laga ny. Ringde annen gang å bestilte, fikk en helt annen pizza enn det eg hadde bestilt. Fekk bare beskjed om at det va det så hadde blitt bestilt i telefonen. Større talentlause plass ska du leita lenge itte. Bra at Bankers har kommet te Klepp så det finnes skikkelig pizzasjappa
Pizzaen er god. Greit venteområde. Populær pizzasjappe. Måtte vente 25 min ekstra på mine to. Kø i ovnene så good for business den dagen.Mat: 4/5
Fint lokal, varm pizza, rask levering. Er faktisk en av de bedre PB pizzaen jeg har smakt, og jeg har vert på ett par av de.
Veldig hyggelig betjent, og god pizza. Nydelig jobba jenter
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pizzabakeren Klepp.

Kleppe pizzeria

åpningstider, plassering. Kyrkjebakken 3 kart bykart, satellitt visning. Pizzabakeren Klepp adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pizzabakeren Klepp. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pizzabakeren Klepp med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Pizzabakeren Klepp Pizzabakeren Klepp 125 meter Flott service og god mat
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler