facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzabakeren Kolbotn

Pizzabakeren Kolbotn

Info

Pizzabakeren Kolbotn baker sine egne ferske pizzabunner hver dag.
Det er mulig å bli fakturakunde for bedrifter. Utkjøring. Web bestilling

Historie

Dette er en side hvor vi vil kommunisere kampanjer, konkurranser, tilbud osv.
Pizzabakeren er Norges største pizza takeaway kjede. Vi starter dagen med å sette deig, elte og kna for å lage best mulig pizza til folket. Åpent hver dag hele året med unntak av julaften, 1. juledag og nyttårsaften.



"Pizza fra Pizzabakeren, smaker mer enn den koster! Lunsjmeny til en god pris. Nybakte bunner hver dag. Logg inn og bestill pizza på nett. Vi spanderer hver 10. pizza."
Adresse: Valhallaveien 70, 1413 Kolbotn
Telefonnummer: 66993333
By: Kolbotn
Rute: Valhallaveien 70
Postnummer: 1413


åpningstider

Mandag: 13:00 - 22:00
Tirsdag: 13:00 - 22:00
Onsdag: 13:00 - 22:00
Torsdag: 13:00 - 22:00
Fredag: 13:00 - 23:00
Lørdag: 13:00 - 23:00
Søndag: 13:00 - 22:00


relaterte søk: Pizzabakeren levering betaling, Pizzabakeren meny, Peppes Pizza, Pizzabakeren levering pris, Pizzabakeren leveringsgaranti, Pizzabakeren åpningstider, Pizzabakeren tilbud, Pizzabakeren leveringstid
Nærliggende lignende selskaper
Kolbotn Grill Kolbotn Grill 1 km Tok 15 min på å lage tre burgere!!! Svak kundeservice, null blikk-kontakt
Anmeldelser
Rask og god service Og god pizza Svarer på telefonen gjør de også Jeg orker ikke apper eller annet tull ved bestilling av mat.
Etter litt telefontrøbbel dagen før hvor Pizzabakerens telefon ikke ble besvart selv innenfor åpningstiden, så ordnet det hele seg neste dag med bestilling av flere pizzaer til en familie-barnebursdag. Pizzaene var umiddelbart klare ved avtalt hentetid, de var fortsatt gode og varme da de ble servert 15 minutter seinere, og samtlige ulike sorter, inkl. vegetar-pizzaen. gikk ned på høykant!
Ekstremt aggressiv daglig leder. Vi skulle bestille pizza med pesto i beger ettersom jeg er dødlig allergisk og resten av oss ville ha med. Daglig leder responderte til dette på en ekstremt aggressiv og nedlatende måte, istedet for å svare nei på en rolig og ryddig måte. Har aldri vært borti noe lignende før ved å bare spørre et enkelt spørsmål. Jeg har alltid vært glad i Pizzabakeren, men dette her kjenner jeg dere har ødelagt for meg altså. Skjerp dere.
-1 Ga ikke bort gratis pizza men pizzaen er nydelig Burde prøve
Leverer alltid for sent, og lite kunde vennlige
Hyggelig og serviceinnstilt personale. Har alltid vært veldig fornøyd med maten. Det er parkeringsmuligheter utenfor, og kiwi rundt hjørnet så man kan handle mens man venter på pizzaen Og! De har den beste Ben&Jerry isen Gull på søndager.. Hovedsakelig take away, selv om det er krakk og benk der.
Pizzaen var meget tam i smaken og pizzadeigen smakte mye salt. Mye salt over hele pizzaen og osten var fordelt veldig ujevnt. Enkelte pizza biter var det knapt strødd på med ost mens deler av pizzaen var tjukt lagt med lite gjennomstekt "ost haug". Tomatsausen var heller ikke særlig pent jevnet. Smaken var lite tilstede og pizzaen lukter litt grillkrydder. Skjønner nå hvorfor den koster 169 kr med drikke.. selv det er en overpris.
Elendig kundeservice gitt opp å bestille fra dere Så godt som umulig å komme gjennom på telefon, å man får ikke bestilt på nett når man bor på Greverud Itillegg bør det være ansatte som hører etter hva som blir sagt når man en sjelden gang kommer gjennom på telefon.
Beste Pizza jeg tror jeg har smakt, bare helt fantastisk
Trivelige ansatte. God pizza. Rømmedressingen er ikke noe å skryte av, heller ikke krydderet de selger. Mye valuta for pengene når en stor pizza koster 200 kr og er like god som konkurrentene. Kommer hit ofte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler