facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzabakeren Notodden

Pizzabakeren Notodden

Info

Pizzabakeren Notodden er en del av Norges raskest voksende pizzakjede.

Historie

Pizzabakeren baker pizza. Vi tror ikke vi kan bli veldig gode til veldig mye, så vi satser mest på det vi kan best: Å lage god pizza! Vi baker ferske bunner hver dag. Gode råvarer, spennende sauser, populært og smakfullt tilbehør blir på menyen til nærmere 30 spennende varianter. Tåler tennene dine å løpe i vann? I så fall er det bare å sjekke menyen.

Det ligger mange års erfaring bak basisproduktene som inngår i konseptet. Det er gründerne William Gulliksen, Arild Ask Bringeland, Hans Georg Jelsa og Jan Henrik Jelsa som står bak den glade pizzakokken. De to førstnevnte har i en årrekke drevet pizzautsalg på henholdsvis Hundvåg og Tasta i Stavanger. William og Arild har tatt det beste fra egne virksomheter og komponert produktet og menyen som i dag brukes hos samtlige Pizzabakere. Kjedekonseptet er siden utviklet og satt i drift i samarbeid med Goggen AS, formelt gjennom det felles eide selskapet Pizzabakeren Invest AS. Dette selskapet er, foruten å være franchisegiver og holdingselskap, også ansvarlig for all produktutvikling, markedsføring, regnskapsførsel og drift i Pizzabakeren-kjeden.



"Pizza fra Pizzabakeren, smaker mer enn den koster! Lunsjmeny til en god pris. Nybakte bunner hver dag. Logg inn og bestill pizza på nett. Vi spanderer hver 10. pizza."
Adresse: Heddalsvegen 24, 3674 Notodden, Norway
Telefonnummer: 350 22 440
on.nerekabazzip@neddoton
By: Notodden
Rute: Heddalsvegen 24
Postnummer: 3674


åpningstider

Mandag: 13:00 - 22:00
Tirsdag: 13:00 - 22:00
Onsdag: 13:00 - 22:00
Torsdag: 13:00 - 22:00
Fredag: 13:00 - 23:00
Lørdag: 13:00 - 23:00
Søndag: 13:00 - 22:00


relaterte søk: pizzabakeren meny, pizzabakeren kongsberg, pizzabakeren notodden meny, pizzabakeren bø, pizzabakeren ålgård, pizzabakeren arendal, pizzabakeren skien, pizzabakeren notodden tlf
Nærliggende lignende selskaper
Efesos.Pizza.Kebab. Alacarte S... Efesos.Pizza.Kebab. Alacarte S... 40 meter Dette stedet er nedlagt!
Pizza på vei Pizza på vei 406 meter Utvilsomt den beste pizza å få i Notodden, kanskje landet. The best pizza experience...
My Pizza Notodden My Pizza Notodden 740 meter Har byens beste pizza, men også byens høyeste priser. Jeg vil ikke si at pizzaen er d...
Norges Pizza Norges Pizza 740 meter
Anmeldelser
Dårlig pizza. Kritikken er egentlig ment som en generell pekefinger mot helle kjeden. Pizzaene er smakløse og smaker for det meste fett og krydder. Jeg har nå smakt pizza fra 4 forskjellige restauranter fra Pizzabakern og alle pizzaene ligger bare rett over spiselige. Eneste plassen som ser ut til å servere god pizza i byen er My Pizza, men de er litt på den dyre sidden av spiselig.
Sur betjening. Pizzaen skulle være ferdig 18:30 i følge bestillingen. Når jeg kommer får jeg beskjed om kvart på syv. Jeg ytrer da at den skulle hentes halv7. Får da et surt og oppsnasig svar: Ikke i følge lappen min. Dårlig service.
Aldri opplevd så lang leveringstid, anbefales på det svakeste. Sitter her nå 3 timer etter den skulle vært levert, enda ikke fått den.
Fikk ikke det vi bestillte, ble ikke hørt når vi tok kontakt med de. Sitter nå med en pizza som vi ikke kan spise og som jeg ikke tåler!
Pizzaen var helt grei den. Synd jeg måtte vente i 10 min utover estimert hentetid. Når slikt skjer så burde det vært automatikk i å gi noe som plaster på såret
Pizzabakeren pleier å være bra, denne lykkes ikke. Slapp service og ville ikke ta i mot rabattkortet og sa at de aldri hadde sitt noe lignende før. I tillegg hadde pizzaen altfor mye tomatsaus på i forhold til andre Pizzabaker plasser.
Strål jobb på alle
Gode og varierte pizzaer til ok pris. Også mogleg med levering!
Fast stoppeplass når vi kjører over fjellet. Lett å stoppe utenfor.
Pizzabakern leverer knallgod pizza på døra! Kort leveringstid,er det jeg setter mest pris på.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler