facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzabakeren Sogndal

"Pizza fra Pizzabakeren, smaker mer enn den koster! Lunsjmeny til en god pris. Nybakte bunner hver dag. Logg inn og bestill pizza på nett. Vi spanderer hver 10. pizza."
Adresse: Fjørevegen 8C, 6856 Sogndalsfjøra
Telefonnummer: 57 67 86 00
By: Sogndalsfjøra
Rute: Fjørevegen 8C
Postnummer: 6856


Nærliggende lignende selskaper
Pizzabakeren Sogndal Pizzabakeren Sogndal 4 meter Var god pizza. Raskt laga men personalet med unntak av ei dame virka små sure.Mat: 4/...
Den gamle nabo sogndal Den gamle nabo sogndal 131 meter Er du ute etter et kvalitetsmåltid i hjertet av Sogndal, så er Den Gamle Nabo rette ...
Dolly Dimples Sogndal Dolly Dimples Sogndal 168 meter Dolly Simpel har avsluttet og stengt 3g savne det .Det var en god plass.
Lægreids Puben Lægreids Puben 169 meter Jævlig kjekt
La Pergola La Pergola 309 meter Dritt service, veldig uprofesjonell oppførsel av en av de ansatte! Maten var grei, me...
Anmeldelser
Hei tusen takk for utrolig god pizza såm vi sæier I solør dætta var joggumæ stigg Gættmvh Morten
Digg pizza, men her var det litt mindre fyll enn hos de andre avdelingene deres. Var hos dere for et år siden og da var det bedre.
Var veldig god pizza til å være pizzabakeren.
Kjempehyggelig betjening og god pizza Parkering: Enkelt å parkere rett på utsiden
11små biter med kjøttdeig på en kjøttdeig pizza var vel ikke helt det store. Prøvde oss først på en skinke pizza men var tomt for skinke. Det var ekstremt mye å gjøre denne dagen så all kudos til personalet som prøvde. Men nok er nok, er man over kapasitet så er det lov til å stenge online bestilling eller si det er fult.
God Pizza og rent sted.
Folk er forskjellige. Gutten under opplæring og han som drev opplæringen viste god service. Da jeg ba om melk i kaffen sa vedkommende at om jeg ville ha litt bedre kaffe var det greit at jeg kjøpte på Mix kiosken som lå rett ved siden av, mens jeg ventet på pizzaen. Da jeg ba om påfyll på vannet var det en bak disken som sa at det kunne jeg ikke få, men at jeg kunne få kjøpe vann . Han ble konfrontert av en som jobbet der, med at jeg alt hadde fått vann så det skulle jeg få. Så vidt jeg vet er serveringssteder pliktig å tilby gratis vann. Til slutt ba jeg om en doggy bag. Jeg ble tilbudt en boks. Jeg spurte om jeg kunne få en pose, siden jeg var på motorsykkeltur. Gutten under opplæring spurte den lite hjelpsomme mannen om de hadde det. Det hadde de ikke sa han. I mellom tiden hadde jeg klart å finne en pose som lå på disken og pakket inn pizzastykkene på egenhånd.
Lunka vatn, skitne fat med matrester og sur betjening. Meir interessert i å prate i mobilen enn å ta seg av den lange køen. Får 2 stjerner sidan maten kom fort.
Her lager de verdens beste pizza!
Farlig med en anmeldelse etter et besøk, men Pizzaen vi fikk, får en sekser på terningen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler