facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzabakeren Øysenteret

Info

Pizzabakeren kommer til Øysenteret for å servere verdens beste pizza til våre innbyggere!!

Historie

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 150 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.



"Pizza fra Pizzabakeren, smaker mer enn den koster! Lunsjmeny til en god pris. Nybakte bunner hver dag. Logg inn og bestill pizza på nett. Vi spanderer hver 10. pizza."
Adresse: Øysenteret, Petervegen 2, 6050 Valderhaug, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: 92300933
on.nerekabazzip@teretnesyo
By: Valderhaug
Rute: Øysenteret, Petervegen 2
Postnummer: 6050


åpningstider

Mandag: 11:00 - 22:00
Tirsdag: 11:00 - 22:00
Onsdag: 11:00 - 22:00
Torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 12:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: pizzabakeren meny, pizzabakeren leknes, pizzabakeren ålgård, pizzabakeren levering, pizzabakeren arendal, pizzabakeren student, pizzabakeren ålesund, menu pizzabakeren
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pizzabakeren Øysenteret.

Valderhaug kjøpesenter

åpningstider, plassering. Øysenteret, Petervegen 2 valderhaug restaurant kart bykart, satellitt visning. Pizzabakeren Øysenteret adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pizzabakeren Øysenteret. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pizzabakeren Øysenteret med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler