facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzafabrikken Sarpsborg

Pizzafabrikken Sarpsborg

Info

Rykende fersk Amerikansk og Italiensk pizza.

Etikett

Nybakt Amerikansk pizza og Italiensk pizza.



"Tex cheeseburgere 100g, 160g og 260 g"
Adresse: Roald Amundsensgate 36, 1723 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 48237777
By: Sarpsborg
Rute: Roald Amundsensgate 36
Postnummer: 1723


åpningstider

Mandag: 11:00 - 22:00
Tirsdag: 11:00 - 22:00
Onsdag: 11:00 - 22:00
Torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag: 11:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 22:00
Søndag: 14:00 - 22:00

Anmeldelser
Alt kaldt, pizza bun kan spise bare hest, den skulle heter knekkebrød pizza, aldri spist så dårlig Amerikansk Pizza Stor. Stor er også helt feil navn, 380 kr for tør pizza og liten pomf.. Siste gang.
Maten her er helt forferdelig som du kan se på bildet. Hele pizzaen smaker bare salt og det var ingenting som falt i smak dessverre. Kebab kjøttet burde vært bedre, dette var bare en dårlig farse. Leveringen var veldig treg, tok 60 min. Anbefales ikke!
40cm pizza med 5cm rundt uten noen ting ;D ikke bestil har kjære folk!
Ventet 2 timer på pizzaen. Ringte for å høre om pizzaen var ferdig snart og de sa at det var mye å gjøre og ikke nok bemanning. Pizzaen var veldig tørr og nesten brent, ikke var det noe god smak heller. Bestiller hverken pizza eller noe annet her mer.
Pizzaen er ikke mye å skrive hjem om. Bunnen virker som gårsdagens bakst og ødelegger hele opplevelsen med en rar ettersmak. Bunnen er tørr og seig. Guttungen spyttet den ut og ville ikke ha mer enn en bit. Blir ikke å kjøpe flere pizza derfra.
Jeg bestillte en pizza via appen. Ringer etter ca. 2 timer for å spørre hvor er maten min. Fikk beskjed om at de var underbemannet. Jeg protesterer at det er ikke min feil og de kunne ha gitt meg en beskjed om at det kan ta over 2 timer for en vanlig pizza levering. Fikk beskjed da om å passe på tonen min. "Nå skal du passe på kjeften din slik at jeg ikke hiver pizza foran døra di", ble jeg advart om. Han la på. Meget FREKK kundeservice. Nå er jeg redd for at han kommer til å spytte i maten min. Takk for å ødelegge 1.mai og lørdagen min.
Utrolig lang ventetid og dårlig kundeservice. Ventet 2 timer på en pizza.. Måtte ringe å minne de på bestillingen og da pizzaen kom måtte den kastes da den var utrolig tørr og brent. Bestiller aldri mer derfra!
Mindre problem: Lang ventetid. Som er helt fair noen ganger. Men ikke gjør ventetiden lengre da. Vanlige takeaway-sjapper gir deg et tidspunkt, men her skulle de forklare alt som måtte på plass for at jeg skulle få pizza, og jeg satt igjen med følelelsen av at de egentlig ikke ville selge noe pizza. Større problem: Merkelig ost på denne pizzaen. Minner litt om når man lager hjemmelaget ostesmørbrød av billig gulost. Ble skeptisk da jeg kjente lukten i restauranten - jeg hadde nok snudd i døra hadde jeg ikke allerede bestilt. Middelmådig bunn.
45 minutter for seint levert og pizzaen var kald, i tillegg til at sjåføren hadde mistet kartongen i bakken så vi måtte legge fyllet på plass på bunnen igjen. Aldri igjen!
Bestilte 2 sauser for 50kr og fikk det ikke. Calzone smakte gjær, ikke stort mer. Veldig kompakt og nye deig og lite fyll. Smakløs italiensk pizza. Kald mat. Nesten 400kr for mat som smaker bedre fra frysedisken på Rena.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pizzafabrikken Sarpsborg.

Sarpsborg pizzeria

åpningstider, plassering. Roald Amundsensgate 36 kart bykart, satellitt visning. Pizzafabrikken Sarpsborg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pizzafabrikken Sarpsborg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pizzafabrikken Sarpsborg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler