facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzavera

Pizzavera
Adresse: Gauterødvn 57 , Tolvsrød 3154, NO
Telefonnummer: 33 32 89 89
By: Tolvsrød
Rute: Gauterødvn 57
Postnummer: 3154



relaterte søk: pizzavera tolvsrød, pizzavera avd. tolvsrød tolvsrød, pizzavera meny, pizza vera revetal, pizzavera sandefjord, pizzavera vear meny, pizzavera solvang, pizzavera revetal meny
Anmeldelser
Jeg har bestilt pizza her i over 10 år, og aldri blitt skuffet over kebab pizzaen. Super kvalitet på kebab kjøttet, sopp og løk som passer perfekt til pizzaen. Kebab pizza er den typen pizza som varierer mest i landet, og vil si dette er Norges beste.
Dette var 4år siden. "Nesten ikke kebab på kebabpizzaen jeg bestilte, betalte nesten 400kr for bare noen par biter med kebab." Nå har de blitt enda kjipere på kebabbitene på pizzaen. siste gang vi i gjengen handler der.
Fantastisk mat,hyggelige ansatte Anbefaler kyllingkebabrull,helt nydeligMat: 5/5
Tønsbergs beste Pizza. Ikke den billigste kanskje men den Beste!!!
Dette er den beste kebaben jeg har smakt.Mat: 5/5
Helt Ok kebabpizza, god og mettende!
Tidenes rareste og kjipeste kebab.. Fikk en flat "kebab i pita" med litt fyll klemt bak et tynt fillete og svidd topplokk. Kan ikke kalle det hjemmelaget pitabrød, når det egentlig er en oppblåst pizzabunn. Ba om sterk, men det hadde han glemt. den var derimot dynket i en majonesbefengt pizzasaus. Denne var så virkelig ikke verdt de 95 kr den kostet. Første og siste gang.
Bestilte en "Tønsberg Speciale" med kebabkjøtt og skinke, men til 309kr fikk jeg tørka kjøttdeig og 5 skinkebiter. Skal ikke se bort i fra at kjøttdeigen er kokt opp i større mengder på formiddagen og brukt gjennom hele kvelden.
Hyggelig betjening og meget god kebab. Har forsøkt kebab de fleste steder i byen og de er ikke på samme nivå. Den hvite sausen er også i en klasse for seg selv. Ikke glem å smake på den noe sterkere rosa/røde Innimellom, når hun minste på 4 år er med, så får hun også en liten overraskelse som er en liten, men ekstra hyggelig ting. Anbefaler!
Dvask og myk pommes frites, alt for lite kjøtt i kebab. Svært skuffende
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Pizzavera med offentlig transport


Gauterød 60 meter
01
1656
1660
Vidjeveien 190 meter
1656
1660
Beles vei 280 meter
118
Gudruns vei 440 meter
01
118
1656
1660
Beles vei Fenris vei 450 meter
118

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pizzavera.

Tolvsrød restauranter

åpningstider, plassering. Gauterødvn 57 kart bykart, satellitt visning. Pizzavera adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pizzavera. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pizzavera med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler