facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune

Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune

Info

Plan- og bygningsetaten er Oslo kommunes faginstans for plan-, byggesaks- og karttjenester.

Historie

Offisiell side for Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune. Siden administreres av kommunikasjonsenheten, e-post: [email protected]. Upassende innlegg, f. eks. ytringer som er sjikanøse og/eller diskriminerende, vil bli slettet.

Etaten skal ta et aktivt ansvar for byens arealmessige og arkitektoniske utvikling og bidra til å sette dagsorden for byutvikling i hovedstadsområdet.

Formelle bemerkninger og innspill til plan- og byggesaker som ligger til offentlig ettersyn og på høring eller bemerkninger eller klage på vedtatte planer, skal sendes til [email protected] eller via "Si din mening" på Oslo kommunes nettsider www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom.



"Plan- og bygningsetaten er Oslo kommune sin fagetat innen byutvikling, kart- og geodata, plan- og byggesak og arkitektur."
Adresse: Vahls gate 1, 0187 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23491000
By: Oslo
Rute: Vahls gate 1
Postnummer: 0187


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 12:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: saksinnsyn oslo kommune, plan og bygningsetaten bærum, innsyn pbe oslo kommune no saksinnsyn main, oslo kommune utnyttelsesgrad, plan og bygningsetaten kart, avdelingsdirektør plan og bygningsetaten, plan og bygningsetaten bergen, plan og bygningsetaten årsrapport
Anmeldelser
Dårlige saksbehandlere som ikke vet hva de trenger ved søknad om bruksendring. Får det de ber om, så ønsker de mer og mer.
Det er corona vaksine der nå ,men det er vert 5 stjerner
Gode på både planer og vaksiner. Bygning har de og.
Vaksine senter covid 19 Topp service Oslo kommune
Ikke akkurat brannmenn som jobber her...
Jeg synes det var et bra opplegg!
Åpning tider er veldig passende.
Er nå vaksinesenter
Elendig muligheter parkering.
Alt bra...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune med offentlig transport


Hausmanns bru 230 meter
30
31
31E
380
390
390E
Nybrua 300 meter
11
12
17
18
Nybrua 300 meter
11N
12N
Heimdalsgata 300 meter
17
Norbygata 340 meter
5N
60

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune. Vahls gate 1 kart bykart, satellitt visning. Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler