facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Plantasjen Halden

Plantasjen Halden

Historie

Blomsterhandel



"Her byr vi på en inspirerende handleopplevelse i vår butikk som teller en flate på hele 3 300 kvadratmeter. Du parkerer bilen på vår egen gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.Vel inne i butikken blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter,og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter. Velkommen til Plantasjen Halden!"
Adresse: Svinesundsparken 4, 1789 Berg, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 69211770
By: Berg
Rute: Svinesundsparken 4
Postnummer: 1789


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 12:00 - 18:00


relaterte søk: plantasjen halden åpningstider, felleskjøpet halden, plantasjen sarpsborg, halden arbeiderblad, europris halden, jysk halden, gartneri halden, sparkjøp halden
Anmeldelser
Bra vareutvalg, fine grønne planter, blomster og hageutstyr. Dyremat og utstyr til hund og katt. Rent og pent også på wc. Hyggelige ansatte og god service. Anbefales
Godt utvalg av planter og redskaper. Obs. plantene må i isolasjon hjemme, de bærer ofte med seg små dyr som sprer seg til andre planter.
Stort utvalg,hyggelige ansatte men var mye brune knopper på en del blomster,samt tørr jord på en del, noe jeg ikke hadde forventet!!
Ikke bra, får ikke lyst til å kjøpe noe etter to runder i butikken, rotete og dårlig eksponert.
Flott plantesenter ifølge kona. God bjørkeved
Plantasjen slik du forventer den. Stor parkeringsplass.
Vi skulle kjøpe urter og dro på plantasjen. Forrige gang jeg kjøpte urter på plantasjen, så fikk jeg med meg utøy hjem, som smittet de andre urtene mine. Alt måtte kastes. Så denne gangen sjekket jeg nøye. Dessverre så fant jeg endel grønne bladlus på chilliplantene denne gangen. Vi tenkte at vi skulle spørre en ansatt. Vi snakket med en kvinne i 50-årene, som virket irritert over at vi hadde tatt kontakt med henne. Jeg spurte om bladlus og om ikke dette var skadelig for platen. Da svarte hun at nei, det var det ikke. To ganger sa hun, at dersom vi anså lus som et problem, så trengte vi jo heller ikke kjøpe chilliplanter. Hun virket som sagt irritert og unnvikende. Vel hjemme, så leser jeg at det er skadelig med lus. Mistet lysten til å handle her flere ganger.
En veldig ryddig, samt oversiktlig plantasje forretning. Savner litt mer variasjon av for eksempel hage pynt. De kunne også gitt forretningen et litt mer personlig preg, den fremstår som veldig monoton og industriell preget.
Heftige priser.. kjøpe ingenting
Rimelig og ryddig. De som jobber der er ikke interessert i om kundene trenger hjelp, svare på spørsmål og i kassen er det visst om å gjøre å få deg ut av butikken fortest mulig.. synd med slike ansatte.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Plantasjen Halden.

Berg blomsterhandel

åpningstider, plassering. Svinesundsparken 4 kart bykart, satellitt visning. Plantasjen Halden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Plantasjen Halden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Plantasjen Halden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Plantasjen Plantasjen 118 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler