facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Plantasjen

Adresse: Dikeveien 30, 1661 Fredrikstad
Telefonnummer: +4769355770
By: Fredrikstad
Rute: Dikeveien 30
Postnummer: 1661



relaterte søk: Plantasjen tilbud, Plantasjen vedsekker, Plantasjen åpningstider, Plantasjen klikk og hent, Plantasjen Skedsmo, Plantasjen 1 mai, Plantasjen Vestby åpningstider, Plantasjen korona
Anmeldelser
Dårlig service. Jeg og samboeren min var der noen minutter før stengetid og ble sendt rett ut igjen av en gretten mann. Flere enn oss som prøvde å kjappe seg inn, men ble sendt rett ut. Jobber selv i butikkbransjen og er ikke butikken stengt, så skal man heller ikke nekte kundene inngang.
Var der tydligvis på 1 dårlig dag ,alt var vått og det styrt regna...all ære for at de prøvde å tørke opp Innendørs...
Dette er en ren og ryddig butikk og flotte planter for inne og uten dør bruk. Proffe og god hjelp med en fin veiledning på utvalg av det du lurer på.
Litt rotete, vanskelig å få hjelp da det ikke var så mange ansatte å se. En del planter som så tørre og slappe ut. Så jeg for min del velger og handle hos andre, som har friske å velstelte blomster, samt et godt og variert utvalg av plater/blomster samt alt som hører til utetid i hagen.
Alt fra planter , hagemøbler dyremat og julepynt.
De er alltid imøtekommende, spesielt de i kassen. Jeg kjører elektrisk rullestol, så når jeg kjøper tre sekker med jord, får jeg komme og hente en og en, ellers blir det for mye å ta med på en gang. Skulle ønske at de kunne donert noe av de flotte blomstene de kaster, men som er helt brukende og vi får de til og vokse og trives igjen, Vi minste uføretrygdede og minstepensjonister har knapt råd og gå til slike innkjøp arbeids folk kan, litt misunnelig innimellom men egentlig ønsker jeg alle gleden med blomster. mvh Bente Johansen
LED lykter som i fjor kostet i fjor kr 149.- kostet i år kr 289.- ... De er ikke så solide, og med den kvaliteten at de bør koste så mye. Det ble Inger flere slike i år
Spurte etter litt råd om et par blomster, men den eldre kvinnelige ansatte kikket bare dumt på meg og snudde seg. Å prate med bekjente er mye viktigere enn å prate med kunder. Så da gikk jeg ut igjen og fant en annen blomster butikk og der fikk jeg hjelp nesten før jeg kom inn døra. Så plantasjen har lite kunde service har jeg forstått.
Alltid mye fint å se på.
De fleste plantasjen er vel like. Og bra er det. Gratis parkering utenfor døra og har det de skal ha. Og ekstra pluss var veldig hjelpsom og hyggelig betjening sist søndag. Fant akkurat det jeg skulle ha..
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Plantasjen.

Fredrikstad blomsterhandel

åpningstider, plassering. Dikeveien 30 fredrikstad shopping og detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Plantasjen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Plantasjen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Plantasjen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler