facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Plantasjen

Plantasjen

Info

Velkommen til Plantasjen Lillehammer's facebookside! Her kan du følge med på det som skjer hos oss i butikken -få gode tilbud, tips og råd :)

Historie

Norges største planteutvalg‎

Adresse: Strandtorget, Strandpromenaden 72, 2609 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: 61248110
By: Lillehammer
Rute: Strandtorget, Strandpromenaden 72
Postnummer: 2609


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 12:00 - 18:00


relaterte søk: plantasjen åpningstider, plantasjen åsane, plantasjen oslo, plantasjen tiller, plantasjen trondheim, plantasjen hamar, plantasjen gjøvik, plantasjen tilbud
Nærliggende lignende selskaper
Mester Grønn Strandtorget Mester Grønn Strandtorget 298 meter Her får du masse fine bukettgrupper! Godt utvalg og hyggelig betjening. Ofte gode til...
Blomsterstua Lillehammer Blomsterstua Lillehammer 651 meter Blomster er en flott butikk med hyggelige betjening. Yter veldig god service.
Plantemiljø Plantemiljø 754 meter
Tornerose Blomsterverksted Tornerose Blomsterverksted 863 meter Vi opererer med 100 % konfidensialitet. Dummeste jeg har hørt . Det vil selvfølgeli...
Anmeldelser
Jeg håper dere kommer tilbake snart
Skal slutte å kjøpe frø til matplanter her. Var en venninnegjeng som kjøpte hver våre frø. Alle fikk dårlige erfaringer. Og i dag kjøpte vi settehvitløk. Er stort antall fedd var råtne, mugne og/eller med sykdom.
Har vært Kunde her i mange år, men jeg har vært her med ei dame som bruker elektrisk Rullestol, mest siste årene. Stort utvalg, og greie priser.
Jeg var innom i dag for å hente 1 tonn vedbrikketter som var bestilt i forveien. Hu første ansatte var veldig lite imøtekommende, rett og slett frekk og spydig! Hu får NULL stjerner og burde fått tilsnakk av sjefen for måten hu behandla meg og flere andre kunder på. Uansett! Etter noen minutter kom det ei anna dame som sku hjelpe meg og hu var mye blidere! Hu dro pallen ut og hjalp til og med å lempe alt inn i bil! Hu første dama hadde vel ikke giddi og dratt ut pallen en gang.
Veldig flott Plantasjen og flinke folk som jobber der! Fant flotte potter på tilbud og mange fine planter! Bra på kattegodteri også!
Plantasjen har tapt seg betraktelig de siste årene. Spesielt i sesongen for uteplanter. Veldig ofte å se planter som har stått uten vann for lenge eller planter med visnede gule blader. Utvalget på vår/sommer er også så som så. Virker som om de er mer opptatt av hagemøbler og stæsj og har sluttet å bry seg om planter
Fire stjerner for hyggelige ansatte, men en for dårlige blomster. Har ved noen anledninger kjøpt grønne planter her. Etter knappe en uke i huset, virvler det opp sykt mange småfluer. Dette har skjedd hver gang. Her bør Plantasjen gjøre tiltak ganske så raskt. Gidder ikke vaske ned hele stua hver gang jeg får eller kjøper planter hos Plantasjen. Kommer ikke til å kjøpe flere planter hos dere.
Kjempe service fra damene på jobb, hurtig betjening, og korrekt hjelp
Fryktelig lite utvalg, dårlig kvalitet og vanvittige priser
Hyggelig betjening om du klarer å finne en utenfor kassa. De snakker oftest i telefon eller med hverandre kan det virke som. Utvalget i butikken er varierende og ofte er det en del rot. Kan uansett gjøre noen gode kjøp her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler