facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Plantasjen

Historie

Norges største planteutvalg‎



"Vi har en stor butikk med et stort hagesenterområde. Inne blir du møtt av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Om sommeren er det en fryd å gå ute i hagesenteret, blant blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Hos oss får du gode råd om planter - både i butikk og på nett.Vi har utdannende gartnere, og våre ansatte har god kunnskap om blomster og planter. Velkommen til Plantasjen Bærum!"
Adresse: Johs. Haugeruds Vei 20 , Rud 1351, NO
Telefonnummer: 67 18 66 00
By: Rud
Rute: Johs. Haugeruds Vei 20
Postnummer: 1351


åpningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00
Søndag: 12:00-18:00


relaterte søk: plantasjen åpningstider, plantasjen tiller, plantasjen oslo, plantasjen tilbud, plantasjen åsane, plantasjen skullerud, plantasjen trondheim, plantasjen bergen
Anmeldelser
God service, dyktige ansatte som kan mye om blomster og stell. Hyggelig og inspirerende besøk. Stor Plantasjen butikk, så veldig stort utvalg av planter, potter, tilbehør, hagemøbler etc. Fin og åpen butikk som inviterer og inspirerer.
Veldig stort utvalg så om du har trøbbel med å bestemme deg så er kanskje ikke dette stedet å gå. Men dersom du liker å ha mye å velge i, og en betjening som gjerne hjelper til er du kommet til rett plass.
Godt utvalg, men litt vanskelig å finne hjelp.
Her er det mye fint å se på og som man kan kjøpe med hjem. Det bugner av blomster og de har mye tilbehør og fine møbler til utebruk. Trivelig personale som gjerne hjelper deg og ikke aller minst, kasserene, som alltid er blide og gjerne slår av en prat.
Jeg liker å komme hit fordi det er et stort utvalg av blomster
Den beste hagesenter i Bærum. Ansatte på Plantasjen var blide og hyggelige. Da ga bort 2 planter som premier til utlodding ved julelunsj for lærere. Tusen takk
Veldig bra plass for fikk bra stand blomster
Plantasjen Rud er midlertidig stengt, men har klikk og hent, vi fikk noen av produktene vi bestilte, og vi måtte betale for alle savner å få tilbake 2000kr og plantene vi hadde bestilt, der hadde de valgt de styggeste de hadde. dette er for dårlig, spesielt når de ansatte ikke vil snakke med oss "fordi de bare leverer varene" til bilen. kanskje når pandemien er over og man har mulighet til å besøke butikken dette intrykket kan bedres.
Måtte betale 600 kroner for mye for en spisebordgruppe fordi gruppen ikke lå inne i datasystemene deres slik at jeg måtte kjøpe stoler og bord separat. Marit var veldig firkantet og mente det var umulig å plotte inn riktig pris.
Jeg har vært på denne butikken noen ganger og egentlig ikke likt den noe særlig. Kjedelig utvalg av planter. Dårlig stelte planter og rotete uteområde. Men her hadde ting endret seg. Uteområdet er blitt kjempehyggelig med mange sittegrupper integrert i utstillingen av planter. Spennende utvalg av planter. Veldig imponerende hva de har fått til her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler