facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Plantasjen Skedsmo

"På Plantasjen Skedsmo finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, planter, hagemøbler, grill, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel."
Adresse: Trondheimsveien 36 Hellerudsletta, 2013 Skedsmokorset
Telefonnummer: +4764832400
By: Skedsmokorset
Rute: Trondheimsveien 36 Hellerudsletta
Postnummer: 2013



relaterte søk: Plantasjen åpningstider søndag, Plantasjen Oslo, Plantasjen Skien, Plantasjen klikk og hent, Plantasjen Bærum, Plantasjen tilbud, Plantasjen åpningstider Jessheim, Plantasjen Oslo sentrum
Nærliggende lignende selskaper
Plantasjen Plantasjen 1 km Liker dette stedet! Hver gang finner jeg masse spennende å se på. Ryddig butikk med e...
Anmeldelser
Liker dette stedet! Hver gang finner jeg masse spennende å se på. Ryddig butikk med et enorm utvalg av frø, planter, blomster, hageredskaper, flotte hagemøbler, grill og alt man trenger Men det er nokså dyrt her. Flott at man kan få tak i mat og utstyr til hunder og katter. Faglig dyktig personale som kan hjelpe deg med planter/ blomster i alle kategorier.
Bra butikk med mye utvalg innen hage utstyr, hagemøbler og av både inne- og uteplanter.
Jeg liker ikke plantasjen i Skjetten. Jeg kjøpte et tre som heter Arekapalme for to uker siden og bladene var tørre når jeg kommer hjem. Jeg ringte butikken og returnerte Arekapalme selv, men jeg fikk ingen erstatning eller refusjon. Veldig dårlig ansatt i denne butikken i Plantasjen Skjetten-butikken. Jeg anbefaler ikke å kjøpe her. Jeg skulle ønske eiere måtte holde styr på alle de dårlige ansetterne som jobber uten erfaring. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe fra butikken din igjen.
Plantasjen Hellerudsletta Vi lette en halv time etter noen som kunne hjelpe oss i en nesten tom butikk En frekk og ubehagelig dame dukket opp. Skjønner ikke at sånne mennesker jobber i butikk Hun avbrøt oss og svarte nedsettende på ting vi ikke hadde spurt om. Gikk ut av butikken med uforrettet sak.
Juletreinnkjøp. Det ble edelgran iår. For første gang. Har "alt" du trenger og masse du ikke har behov for. Men én hyggelig butikk.
Stor butikk med stort sortiment. Her finner man langt mer enn bare blomster og planter, de har alt fra griller, høytrykksspyler, hageredskaper og godteri. Er man sulten har også stedet et eget spisested hvor det serveres lett man. Stedet har en hyggelig atmosfære som er fylt med fuglekvitter fra de mange fuglene som lever i butikken. Betjeningen er hyggelige og hjelpsomme. De har flere pakke bord med det du trenger for å innpakke blomster for transport eller som gave, dette koster forøvrig ikke noe ekstra. Toalett og stor parkeringsplass har de også. Drar hit stort sett de gangene jeg trenger blomster eller planter, anbefales.
Veldig hyggelig betjening og stort utvalg. Dessverre mangler alt for mange planter og produkter etiketter, så man vet ofte ikke hvor mye ting koster med mindre man finner en ansatt og spør.
Mye av det samme over alt, savner større sortiment på stauder og busker/trær
Alltid koselig å ta turen til Plantasjen og se på alt det fine de har å tilby. Blomster, planter, hagemøbler, ved osv osv.
Super utvalg. Stort og ryddig. Trenger du noe til hagen eller blomster, kom her.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Plantasjen Skedsmo med offentlig transport


Plantasjen 230 meter
3172
3371
380
385
3871
FB1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler