facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Plussreiser Eksotisk

Plussreiser Eksotisk

Info

Vi tilbyr deg noe i tillegg til strender, sol og safari, og legger vekt på at du skal oppleve noe som er ekte.
Reiser med mening!

Historie

Plussreiser Eksotisk er tidligere Ravinala Reiser og ønsker at alle som reiser med oss skal komme hjem litt forandret. Gjennom møter med mennesker, fremmede kulturer og stedene vi tar deg til er målet vårt at du skal få oppleve noe genuint, komme bak turistfasadene og få møte medmennesker som kan lære deg noe om livet og verden.
Vi er Norges største på Madagaskar og har et unikt nettverk der av lokale agenter, guider, sjåfører og venner som gjerne vil vise fram sitt vakre land til deg.
Vi har også jevnlige turer til spennende reisemål som Etiopia, Kamerun, Usbekistan, Armenia og Georgia, men er også glade for å ha eksotiske reisemål nært og fjernt på turprogrammet vårt. Og uansett hvor vi reiser: med våre erfarne og ofte lokalkjente reiseledere tar vi deg ofte med langt unna turiststrømmene og hjem til våre venner rundt om i verden.
Vi søker hele tiden etter nye reisemål der vi kan gi våre kunder slike opplevelser.
For de som ønsker at vi skal skreddersy en reise for seg selv, sin familie, vennegjeng, kor, klubb eller menighet har vi et bredt kontaktnett og lokale agenter vi kjenner veldig mange steder.
Ring oss på 70 17 90 00 eller send en epost til [email protected] så hjelper vi deg videre.

Produkter

Reiser over hele verden! Vi er Norges desidert største og mest komplette leverandør av reiser til Madagaskar. Vi er lommekjente på Madagaskar og har reist selv og kjenner alle reisemål på veien dit! I tillegg har vi et bredt spekter av reisemål utenfor allfarvei!



"Plussreiser tilbyr reiser over hele verden, både som skreddersydde reiser eller ferdigsydde påmeldingsturer. Vi kan temareiser!"
Adresse: Vasstrandvegen 1, 6011 ÅLESUND Ålesund, Norway
Telefonnummer: +4770179000
on.resierssulp@tsop
By: Ålesund
Rute: Vasstrandvegen 1
Postnummer: 6011 ÅLESUND


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:30
Tirsdag: 09:00 - 15:30
Onsdag: 09:00 - 15:30
Torsdag: 09:00 - 15:30
Fredag: 09:00 - 15:30


relaterte søk: plussreiser 2018, reiser i kristen regi, plussreiser 2019, fokus reiser, si reiser 2018
Anmeldelser
Jeg vil på det sterkeste ADVARE mot å bruke Plussreiser som reiseoperatør ! Plussreiser er et meget utrygt reiseselskap som bevisst setter de reisendes helse - og dermed liv i fare.
Reisebyrå! Ligger i Spjelkavika rett ved parkeringen til Lillevannet!
Kjempebra turselskap . Hadde ein flott tur.
Koselige å snakke med
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler