facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Poco loco Restaurant cc Gjøvik

Poco loco Restaurant cc Gjøvik

Historie

Poco Loco gir deg en unik opplevelse som appellerer til alle sanser. Vi serverer meksikanske, greske og norske retter. Vi har dessuten vår helt egen spesielle måte å lage pizza og fiskeretter på.

Vi tilbyr frokost, lunsj og middagsretter, samt kaffe og kake. Vår spesialitet er biffsnadder og kyllingsnadder med ris og salat. Hos oss trenger du ikke å vente lenge på maten.

Vi tilbyr også catering.

Velkommen!

Adresse: Strang gata 23, 2821 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 61171171
By: Gjøvik
Rute: Strang gata 23
Postnummer: 2821


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: poco loco genser, poco loco meaning, poco loco meny, poco loco betyr, poco loco egersund, poco loco norsk, poco loco klær, poco loco stavanger
Anmeldelser
Spiser halv grillet kylling her ofte, de er veldig hyggelige, serverer særdeles god mat og har god pris Mat: 5/5
145 kr for kebabrull er alt for dyrtMat: 1/5
Veldig høye priser for kvaliteten og mengden mat du får. Veldig lang leveringstid på maten. Bestilte kebabtallerken for 155kr og stor pizza for 250kr. Pizzaen var ikke gjennomstekt ordentlig.. kokken mente at det var ost men dette var deig. Dette var rådeig... kokken fortsette å kverulerte... ville ikke gi pengene tilbake for pizzaen med det første da vi ikke ønsket en ny pizza. Kebabtallerken: Smak av matolje på pomfrien, ingen form for kebabsaus, dette var en form for bernaisesaus... Dette kunne man laget hjemme. Ble levert med butikk pitabrød. Eneste man kan si bra med denne kebaben var krydderet på kebaben og salaten som fulgte med. 1 stjerne. Hvor kundeservicen var dårlig. Kokken skulle belære oss hvordan man lager en pizza, da vi viste utallige biter som var rå deig..
Jeg kjøpte meg en vanlig kebab i pita og fikk servert muligens den simpleste kebab i historien. I tillegg lå det masse krydder oppå sausen. En halv tomatskive og en halv agurkskive var tilbehør. Nederst i pitabrødet lå det en spiseskje salat og 3 maiskorn. Virker som det er null yrkesstolthet på kokken der.
Dere har veldig smakfull mat og meget hyggelige ansatt som passer på alt til kunder dere har
God mat til ok pris. Verdt å prøve.Mat: 4/5
Veldig snill kokk, godt bakt potet fikk vi veldig fort mat
Kaotisk ,personalet hadde dårlig kunnskap om egen meny.Mat: 3/5
Fantastisk mat og priser. God service og koselig stemning.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Poco loco Restaurant cc Gjøvik.

Gjøvik familierestaurant

åpningstider, plassering. Strang gata 23 kart bykart, satellitt visning. Poco loco Restaurant cc Gjøvik adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Poco loco Restaurant cc Gjøvik. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Poco loco Restaurant cc Gjøvik med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Rivera Cafe Restaurant Og Pizzeria As Rivera Cafe Restaurant Og Pizzeria As". 18 km Godkjent pizza med god smak, litt for mye olje ødelegger for den totale opplevelsen.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler