facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Podomed - Helse og Velvære Klinikk

Podomed - Helse og Velvære Klinikk

Info

Fotbehandling med ortopedisk veiledning
Ansiktbehandling
Kroppsbehandling
Massasje

Adresse: Labråteveien 20, 1454 Fagerstrand
Telefonnummer: +47 400 166 07
By: Fagerstrand
Rute: Labråteveien 20
Postnummer: 1454


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00

Nærliggende lignende selskaper
Lenas Forever Living Aloevera Lenas Forever Living Aloevera 914 meter Oversatt av Google Oppriktig varm velkomst deres produkt bare naturlige planter Orig...
Perfect Nails Fagerstrand Perfect Nails Fagerstrand 2 km Perfect Nails holder til hos "Topp til Tå" på Fagerstrand
Anmeldelser
Har hatt Eivind Tynes Finnøy siden jeg var liten. Jeg kan si med stolthet at dette er en god lege. Har vært hos han mange ganger iløpet av livet mitt, både store og små skader og sykdommer. Han er hyggelig, empatisk, og ikkeminst veldig smart innenenfor helse sektoren! Legen er 6/5 stjerner minst! Når det kommer til legekontoret som en helhet faller det litt. Du må nok vente mellom 30 til 40 minutter i telefonen hvis du skal bestille time. De ansatte i resepsjonen kan virke sure og noen ganger ikke ta problemene dine helt alvorlig, og du må nok vente mellom 2-4 uker på en ledig legetime. Alt i alt vil jeg gi totalt 4/5 stjerner ettersom legen leverer ekstremt bra. Noe som er mesteparten av hvorfor du har legen i det hele tatt!
Valgte Fagerstrand legekontor i påvente av ny fastlege - da dette var en av få ledige en kunne få med engang. Veldig vanskelig å komme gjennom på telefon - veldig mye dårlig kommunikasjon og surr. Noen av de som jobber i skranken er hyggelige ,men mangler kunnskap og kompetanse virker det som. Og ikke velg en fastlege med 50% stilling og 50%vikar , det oppleves som et totalt mareritt for en som er avhengig av legekontoret som en trygg plass for hjelp. Ting tar rett og slett for lang tid. Anbefales ikke fra meg.
Ubrukelig sted for og få sykemelding og sto i tlf kl i over 40 min for og prøve og få akutt Time men da var alle tatt. Skal skifte til et annet legesenter som er mere proffe .
Som ny bruker av senteret har jeg opplevd å bli tatt i mot på en veldig vennlig og hyggelig måte. Ved ankomst starter det med en smilende blid dame i luka og fortsetter med hyggelige personer videre innover. Man føler seg velkommen og all kontakt opplevd så langt har vært imponerende bra!
Kom for å få hjelp: tung hoste og feber. Ble avvist umiddelbart. Damen fra skranken ville ikke høre hva som plager meg. Ikke særlig servisevennlig til tros, at vente rom var helt tom! Ble henvist til Varden legesenter hvor fikk jeg fantastisk hjelp.
Lett tilgjengelig, hyggelige leger og sykepleiere, god parkering og nå i Nye lokaler.
Beste legesenteret! Aldri ventetid og alltid hjelp å få.
Bare god erfaring
Jeg har vært på legekontoret mange ganger, og jeg har ingen klager på de som jobber der personlig, men jeg vil si dette. Jeg har gjort 5 forsøk på å få en oppringning fra legen, og resepsjonisten har forsikret meg om at jeg ville bli oppringt. Det har gått 2 uker, fortsatt ingen telefon. I løpet av denne tiden har jeg også skrevet dem to ganger, en skriftlig forespørsel til kontoret og en til fastlegen min. Fortsatt ingen respons. Jeg vet ikke om fagerstrand legesenter er så overbelastet med pasienter, at de ikke har funnet tid til i det minste å gi beskjed i en melding? Men det er veldig hensynsløst på deres vegne å stenge forespørselen min og late som om jeg ikke eksisterer. Jeg er misfornøyd med tjenesten generelt, spesielt fordi jeg ikke har blitt tatt på alvor eller prioritert med tanke på viktigheten av forespørselen min til legen. Jeg ønsker å ikke være negativ, jeg ønsker å være ærlig om mishandling.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler