facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Polaria

Polaria
Stilig arktisk akvarium i en bygning formet som isflak, med seler og panoramakino.
Adresse: Hjalmar Johansens gate 12, 9296 Tromsø, Norge
Telefonnummer: 77 75 01 00
Stat: Troms
Distrikt: Tromsø
By: Tromsø
Rute: Hjalmar Johansens gate
Husnummer: 12
Postnummer: 9296


åpningstider

mandag: 10:00–16:00
tirsdag: 10:00–16:00
onsdag: 10:00–16:00
torsdag: 10:00–16:00
fredag: 10:00–16:00
lørdag: 10:00–16:00
søndag: 10:00–16:00

Anmeldelser
Spontant besøk på en lørdag!nVi kom rett etter åpningstida.nIngen problem å få bilett som ledsager for datter mi.nHer er det mye spennende å se på, lytte til og ta på om mulig!nMan må ta seg tid å virkelig se i alle kriker og kroker og lese skiltene og se på skjermene.nnDessverre en del ombygging og stengte områder, men ikke så mye at det kunne føles innskrenkende.nnVeiene gjennom utstillingsområdet kunne ha vært litt bedre opplyst. Det hadde holdt med lys rett over bakkenivået. Noen veier har uforutsigbare høydeforskjeller. Det kan være være litt krevende å tilpasse seg på kort varsel.nNoen bassenger kunne gjerne hatt flere informasjoner om dyrene og planter som finnes inn i dem.nnFin og omfattende souvenir butikk. Prisene er stort sett greie men en del barneklær og lignende produkter har høye priser.nnDet er enkelt å komme til Polaria med bybussen. Den holder rett med hovedveien - egen bussholdeplass.
Fint besøk på Polaria i påskeferien.nSelene er underholdende og et tydelig høydepunkt, men det er også andre arter å se på. Varierte aktiviteter med film, lytteaktiviteter og andre måter å lære om livet i Arktis. Det er lurt å time det med mating av selene - som er det mest spennende.
Veldig stilig bygg og fint innvendig, men prisen var stiv for en familie. Man kan bruke max 20min så har du sett alt.nIkke missforstå meg, det var veldig bra men for den prisen hadde jeg forventet mer.
Både barn og voksne storkoste seg Den spesielle gleden ved å mate!
Greit sted for folk som liker å se ekte dyr i fangenskap. Var helt greit der, men alle klarer å skaffe seg mye mer informasjon via nett. Ser ikke nødvendigheten av slike steder i dagens samfunn. Gjelder alle steder med ville dyr. Føles totalt galt at slike steder finnes i dag. Og prisen for å komme inn der er hinsides dyrt. Overhode ikke verdt pengene. Dinosaurene døde ut. Det må også slike steder.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler