facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Poleringskongen

Poleringskongen

Info

Lakk og bilpleiesenter - www.poleringskongen.no

Mjøsområdets ledende bilpleiesenter.

Vi leverer alt fra vanlig vask til komplett helrestaurering av bil

Historie

9 heltidsansatte, 1 deltid.

Nordisk importør av en av markedets beste skinnpleieprodukter - Dynamix

Produkter

Lahega og dynamix

Adresse: Mattisrudsvingen 9, 2827 Hunndalen, Oppland, Norway
Telefonnummer: 97074233
on.negnoksgnirelop@tsop
By: Hunndalen
Rute: Mattisrudsvingen 9
Postnummer: 2827


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: poleringskongen priser, polering gjøvik, shop poleringskongen no, bilvask gjøvik, erfaring poleringskongen, sentrum bilpleie gjøvik, bilpleie gjøvik, bilpleie hunndalen
Anmeldelser
Manglet påførings puter når jeg mottok orderen. Men dette ble det ordnet opp i med en gang Anbefales
Helt konge! Leverte.puter til skinnsofa som var sprukket, ble som nye! Topp service!
Stort sett bra selvvask, men dere må sette på en trykksensor på pumpen og flottør på tankene deres som stopper tiden når dere er tomme for eksempelvis avfetting el. Tiden går veldig fort på avfetting og jeg har kastet bort et par 50-lapper på at dere er tomme - Ikke bra..
Fantastisk flott plass hvor de tar bilene og kundene på alvor. Ingen ting blir overlatt til tilfeldigheter. Hilsen kjempeglad Tesla-eier som mer enn gjerne anbefaler videre
Kjøpte en detailer lykt fra Angelwax til 279kr noen jeg trodde skulle være av litt mer kvalitet enn ellers. Det viser seg da at dette er den samme lykten som selges på europris til 79kr. Konfronterte dem med dette og fikk egentlig bare tull i retur om at denne hadde de solt i 8 år uten klager osv. Lykter er identisk og det er en Kina rebrand. Jeg kommer da aldri til å bruke penger der igjen og kommer til å fraråde alle jeg kjenner å handle der. Dette er useriøst og jeg kan helhjertet si at jeg anbefaler ingen å handle her.
Bra trykk i sprøyta.. Men trekker for at de ikke er merket slik at jeg som bruker anlegget sjelden — må lete etter sprøyta.. Og hvorfor legges det alltid på kr 50 på kjøp.? Skulle vel være unødvendig med depositum på disse beløpa?
Første gang innom Poleringskongen Gjøvik for selvvask. Meget fornøyd med vaskehall og service fra ansatt! Utstyr for avfetting, skum, støvsuger, kaldt/varmtvannbra trykk!, og keramisk avrenning. Anbefales!
Beste selvvasken jeg har brukt. Lett å bruke, skikkelig kraftige høyttrykksspylere, varmt vann, innendørs, konkurransedyktige priser. Har ikke vært kø når jeg har brukt dem...
Innkjøring: Ta avkjøringen inn til DTE systems, så tar du å kjører til høyere mot waypointen, så ser du de lett på høyere side Vaksehallen er kjempegod å bruke, god drenering, høyttrykket er voldsomt høyt, og skummkanonen gjør en utmerket jobb. Det samme gjør skummet. Note: skum og avfetting bruker veldig mye 'tid' så vær rask, spyling og spesielt støvsuging er veldig billig, og du kommer langt med 50kr hvis du kan gangen og kun bruker skom, skal du kjøre "full pakke" vil jeg tro at 100kr omtrent vil være mer passe. Da, avfetting, skum, med skyllinger og støvsuging.
Utrolig flinke i sitt arbeid! Veldig god kundeservice. Fine priser i forhold til hvor godt arbeidet er. Kan anbefales på det sterkeste om du trenger en skinnenes bil, har rift i skinn interiør, riper i lakken, riper i plastikk interiøret. Og hvis bilen trenger en polering? Bruk Poleringskongen!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Poleringskongen. Mattisrudsvingen 9 kart bykart, satellitt visning. Poleringskongen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Poleringskongen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Poleringskongen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler