facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Politiet i Elverum, Åmot og Stor-Elvdal, Innlandet politidistrikt

Politiet i Elverum, Åmot og Stor-Elvdal, Innlandet politidistrikt

Info

Velkommen til en møteplass mellom innbyggerne og politiet i Elverum, Åmot og Stor- Elvdal. Bruk siden på en saklig og respektfull måte.

Historie

Elverum politistasjon, Åmot lensmannskontor og Stor-Elvdal lensmannskontor utgjør til sammen Driftsenhet Elverum. Driftsenhetsleder er politistasjonssjef Tom Johnsen.

Driftsenheten har tjenestemenn/kvinner jobb 24 timer i døgnet for innbyggerne i kommunene. Vi ønsker å være et lokalt forankret politi som har god kontakt med lokalbefolkningen. Vi ønsker å være tilgjengelig for deg. Politiet skal sikre trygghet, lov og orden, etterforske lovbrudd og forebygge kriminalitet. Politiet kan ikke forebygge all kriminalitet alene, så vi trenger din hjelp. Forebygging er alle sitt ansvar.

Vår oppgave

Bruk siden vår til å komme med spørsmål, forslag eller tilbakemeldinger til oss. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg og kommetarer med personangrep, personlige opplysninger, diskriminerende ytringer, pornografi eller innhold som strider mot opphavsrett eller på annen måte strider mot norsk lov.

Adresse: Elvarheimgata 10, 2408 Elverum Elverum, Norway
Telefonnummer: 02 800 / 62 53 90 00
By: Elverum
Rute: Elvarheimgata 10
Postnummer: 2408 Elverum



relaterte søk: Våpenkontoret Innlandet, Politiet Elverum åpningstider, Politiet Innlandet Twitter, Politiet Innlandet logg, Elverum Politistasjon, Bestille pass Elverum, Hamar politistasjon, Politiet Innlandet nyheter
Nærliggende lignende selskaper
HV-05 HV-05 120 meter HV-05 holder til i Terningmoen i Elverum. Oberstløytnant Tore Ketil Stårvik er distri...
Statens vegvesen Region øst Statens vegvesen Region øst 2 km Ikke mye hjelp å få
Anmeldelser
Det er satt opp info om et tlf.nr lokalt Elverum men håpløst å nå gjennom...en blir styrt automatisk over til sentrale hovedtlfnr Kommer ikke fram det jeg SKAL..!! Trassig mer og mer overstyrt.
Meget god service og hyggelig personal.
Forferdelig lang ventetid....
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler