facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Politiet i Follo

Politiet i Follo

Info

Politiet i Follo.
Om du trenger å komme raskt i kontakt med politiet ring 02800 eller 112 ved nød. Denne siden overvåkes ikke hele døgnet.

Historie

Vi vil gjerne ha en dialog med befolkningen og håper derfor dere vil skrive til oss, stille spørsmål eller komme med innspill. Vi besvarer primært spørsmål i kontortiden, så om du trenger å komme raskt i kontakt med politiet må du ringe 02800 eller 112 ved nød. Vi forsøker å svare så raskt vi kan, og målet er å svare innen 24 timer. Noen henvendelser krever imidlertid nærmere undersøkelser og er mer tidkrevende enn andre. Vi kan ikke besvare henvendelser som gjelder pågående straffesaker med mindre de har allmenn interesse. Innlegg og kommentarer som er rasistiske eller krenkende vil bli fjernet.

Vår oppgave

Hvis du trenger akutt hjelp må du ringe 112, ikke bruk denne siden da politiet ikke overvåker siden kontinuerlig.

Spørsmål på denne siden vil hovedsakelig bli besvart på dagtid mellom kl 08.00 og 15.30.

Noen spørsmål krever at vi må undersøke nærmere. I de tilfellene kan det ta litt tid før du får svar.

Åpningstider og adresser finner du på https://www.politi.no/follo/kontakt_follo/

Hvem svarer deg her?
Vi er en gruppe i Follo pd som svarer henvendelser på denne siden. Gruppen består av politibetjenter, jurister og en kommunikasjonsrådgiver.

Adresse: Vestveien 16, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: +47 64851600
By: Ski
Rute: Vestveien 16
Postnummer: 1400



relaterte søk: follo politi twitter, politiet twitter, follo politi kontakt, politiet østfold, politiet øst twitter, askim politi, follo politi telefon, politiet pass
Nærliggende lignende selskaper
Follo tingrett Follo tingrett 72 meter Jeg Ville Bare vere den første til å lage en glemte hva det het
Ski kommune Ski kommune 672 meter Åpent mandag - fredag kl. 08:00 - 15:45. Henvendelser blir besvart i rådhusets åpnin...
Anmeldelser
Møttes av en veldig hyggelig, omsorgsfull mann når jeg møtte opp på stasjonen for å gjøre en anmeldelse, men jeg måtte bestille time for dette. Han fikset en time til uken deretter, men jeg måtte ringe inn og avbestille. Når jeg nå ringer inn for å bestille time på nytt etter ferien får jeg kastet på meg at jeg ikke virker ta så alvorlig på hendelsen! Jeg synes dette var veldig ubehagelig siden han ikke vet hva grunnen er til at jeg måtte utsette møtet og han har faktisk ikke med det å gjøre i det heletatt. Jeg skulle bare ringe å booke om et møte.
Kundeservice er et mareritt. Ringt 14 ganger i dag uten å noensinne få svar. Ikke antatt ventetid, ikke noen oppringingsmulighet. Ingenting. Når du først får snakke med noen er de som regel sure og virker brydd. Gir ikke uttrykk for å bry seg et fnugg. Sist jeg skulle til stasjonen ventet jeg utenfor i 5-6 timer fordi det ikke var noen på jobb i åpningstid. Har også anmeldt en enkel sak for 14-15 måneder siden som hadde full tilståelse. Denne ligger og samler støv på en eller annen pult og blir aldri gjort noen ting med.
Jeg kom for å anmelde et lovbrudd, og ble tatt godt imot av en hyggelig betjent. Det var ingen ventetid. Saken ble imidlertid henlagt etter noen få dager og blir dermed ikke etterforsket. Det har jeg opplevd en gang før også. Lurer på hva som skal til for at de tar opp de sakene som publikum melder inn. Lokalet er temmelig trist.
Prøvde å ringe Politiet i follo for å spørre om status på en søknad. De svarer ikke. Prøvde to ganger. Greit nok, de har mye å gjøre, men de har hverken automatisk svar Velommen til Politiet osv.. , telefonsvarer eller tilbakeringingsfunksjon. Jeg måtte sjekke nummeret - om jeg hadde ringt en privatperson...
Umulig å bestille time til nytt pass før etter midnatt da legges det ut mulig nye timer, det er jo flaut selv om det er over 8 uker til at man skal dra? Da trenger man å ansette flere da det tydelig et en stor etterspørsel.
Rask og effektiv søknadsprosess for ID-kort, koselig saksbehandler.
Trengte bekreftelse av identitets dokumenter. Fikk hjelp av en hyggelig man der og da. Gode parkeringsmuligheter og lett å finne frem til riktig avdeling.
Får det du skal gjort, men servicen er elendig og ansatte kjenner ikke til ordet kundeservice. Informerer ikke nok når man skal ta pass og blir deretter frekk mot kunden..
Har du bestilt time til pass på nettet, fungerer det bra uten venting. Hun i skranken jeg fikk var super. Trekk pga grusomt dårlige parkeringsmuligheter. Det er aldri plass. Og ingen alternativer i nærheten. Jeg måtte parkere 15 minutter unna.
Utrolig dårlige folk som jobber her.. ringte ang en hendelse med et sakse angrep å fikk beskjed om at jg var stor gutt å fikset dette selv å derreter la de på... Kontaktet de noen mnd senere for å bestille pass å ble møtt av en utrolig sur politi dame som var så uhygelig å prate med , følte nesten man hadde formærmet henne v å kontakte politiet i det hele tatt... jeg har hørt MYE vondt sagt om follo politet å kan vel ik si annet enn ENIG!!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Politiet i Follo med offentlig transport


Ski Vestveien P-plass 250 meter
L2
R21
R22
RE20
Eikeliveien 300 meter
1572
510
540N
Finstad 340 meter
1572
510
540N
Ski stasjon 360 meter
L2
R21
R22
R23
RE20
Ski stasjon vest 360 meter
523
524
525

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler