facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pollys

Pollys

Info

Vi serverer frokost, lunch og kaker med fokus på enkle og med gode råvarer.

Produkter

Lunchretter, kaffe og kaker

Adresse: Storgata 20, 1776 Halden
Telefonnummer: 95416312
moc.liamg@nedlahsyllop
By: Halden
Rute: Storgata 20
Postnummer: 1776



relaterte søk: pollys tearoom halden meny, pollys halden, pollys tearoom meny, pollys tearoom åpningstider
Anmeldelser
Koselig betjening og nydelig mat! Samtidig er lokalene helt fantastiske, lyse, fine, og med "gammel slitt" stil. Til og med en stor gammel vedovn enda i bruk som gir ekstra sjarm.
anbefaler BLT'en deres hvirkelig god. koselig og intresang inredning og byens beste kaker
Utrolig koselig atmosfære! Likte meg godt her. Kaffen var ok og fornuftig priset. Kakene så veldig gode ut, men jeg hadde ikke anledning til å prøve dem selv - kanskje neste gang. Om du ser etter en koselig kafé i Halden kan Polly's anbefales.
Herlig gammel plass med masse historie i veggene. Verdt en tur å teste burgerne
Besøkte stedet for første gang i dag, men kona har vært innom flere ganger. Trivelig og med god mat og te. De hadde et bra utvalg tesorter. Vi spiste hjemmelaget blomkålsuppe og det smakte fortreffelig. Topp betjening. Eldre stilfull og minimalistisk innredning. Ikke noe glass og metall her nei. Sted med atmosfære. Bør besøkes når man er i gågata i Halden.
Et koselig lite sted med masse sjarm og god mat! Det eneste som trekker ned er at sigarettrøyken fra de på utsiden trakk rett inn, og det kunne jeg ha vært foruten.
Et veldig sjarmerende sted med sjel. Deilig mat og god service. Anbefaler club sandwichen Og kakene da, de er en opplevelse i seg selv!!
Nydelige liten kafé i Halden, storkoste meg skikkelig og servicen var kjempebra. Gulrotkaken var ekstremt digg. Kommer definitivt tilbake.
Fantastisk service,veldig god mat,nydelige gluten og laktosefrie muffins og koselig atmosfære!
Koselig kaffe med god mat og hyggelig personale.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler