facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pompdelux Vest-Agder / Kristiansand

Pompdelux Vest-Agder / Kristiansand

Info

Konsulent:
Trine Engeland,
97172978
[email protected]

Her legges ut info, arrangement og gode tilbud for POMPdeLUX-Vest-Agder. Følg med

Historie

Om POMPdeLUX:
POMPdeLUX selger barneklær av høy kvalitet og variasjon.
Når du kjøper barneklær hos POMPdeLUX, trenger du bare å handle ett sted for å få en komplett, gjennomført kvalitetsgarderobe til dine barn. Vi har klær til barn i alle aldre, delt inn i tre størrelseskategorier. Little str. 62-98 cm, Junior str. 98-140 cm og Young str. 134-170 cm.

Med klær fra POMPdeLUX får du lekker design og høy kvalitet til en fordelaktig pris. Våre klær er inspirert av voksenmotens nyeste tendenser, uten å glemme at de skal brukes av barn. De er behagelige å bevege seg i, de tåler å bli vasket, og allikevel er barna alltid velkledde.

Vi lanserer to kolleksjoner i året; SPRING/SUMMER-kolleksjon lanseres tidlig på våren og AUTUMN/WINTER-kolleksjonen på sensommeren.

Besøk vår Webshop eller få en av våre Shopping Advisorer på besøk til et inspirerende Home Shopping arrangement hvor du kan kjøpe alt fra nattøy til yttertøy, hverdagsklær og festklær – og hvor du selvfølgelig blir presentert for våre Mix & Match-ideer.

Ønsker du å få POMPdeLUX koleksjonen hjem i egen stue samt shoppe i fred og ro med gode venner?
POMPdeLUX åpner opp 10 uker i høstsesongen og 10 uker i vårsesongen med mulighet for å ha sikre seg gode tilbud og flott tøy til barnet/barna dineJrg vil arrangere dager med åpent hus der dere kan komme å se, shoppe og evt prøve de nygelige plaggene. I tillegg åpnes det opp for å selv være vertinne å invitere venner og familie på koselige sammenkomster med mulighet for å shoppe hjemme. Da vil du kunne sikre deg flotte godbiter til barnet/barna dine, evt være tidlig ute med julegavene i år.

Som vertinne fortjener du litt ekstra. Vi gir deg derfor 5 % av kveldens omsetning i rabatt på ditt eget kjøp. Det synes venninnene dine sikkert at du fortjener.. Alle handlende gjester får en POMP-bag med i ordren samt fri frakt på ordrer over 1400 kr.

Ta gjerne en titt på POMPdeLUX sin hjemmeside for å se på alt det nydelige barnetøyet du kan tenke deg.
Hvis ikke du har mulighet til å komme på åpent hus eller ha selskap selv er det mulig og bestille varer gjennom meg, ta kontakt på [email protected] for å lage en avtale.


Adresse: Gransangerveien 50, 4626 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 97172978
By: Kristiansand
Rute: Gransangerveien 50
Postnummer: 4626


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pompdelux Vest-Agder / Kristiansand.

Kristiansand klesmerke

åpningstider, plassering. Gransangerveien 50 kart bykart, satellitt visning. Pompdelux Vest-Agder / Kristiansand adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pompdelux Vest-Agder / Kristiansand. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pompdelux Vest-Agder / Kristiansand med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Outletn Markensgate 36 Outletn Markensgate 36 4 km Oversatt av Google Outlet'N Kristiansand Norge 06/2022 I Kristiansand by God outl...
Inkwearable scandinavia Inkwearable scandinavia 5 km Ink represents the best basics! Everyday wear, soft materials and beautiful colours!
EG Clothing Store EG Clothing Store 5 km Top Design Clothing Store is at your service for a new and genuine logo designed T-Sh...
Morild Norway Morild Norway 5 km Oversatt av Google Veldig god service.. Original Very good service..
Loot Captain Loot Captain 6 km Casual clothing for the serious gamer. Real world apparel inspired by digital skins. ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler