facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Porsgrunn Plastikkirurgi

Porsgrunn Plastikkirurgi

Info

Våre kirurger er ledende spesialister innen plastisk kirurgi i Norge. Vi tilbyr alle behandlinger innen estetisk og kosmetisk plastikkirurgi.

Historie

Porsgrunn Plastikkirurgi er den eneste privatklinikken i sitt slag i Telemark. I mars 2017 åpnet vi ny avdeling i Vestfold på Sandefjord helsepark, og med dette vil vi blir det naturlige valget for pasienter i området.

Våre legers lange erfaring gjør oss i stand til å gi våre pasienter den beste behandlingen, i trygge omgivelser. Behandlingene utføres kun av leger.

Kosmetisk kirurgi har ikke som mål å helbrede sykdommer, men utføres på friske pasienter med det mål å forbedre deres livskvalitet. Andre begrep for kosmetisk kirurgi er estetisk kirurgi eller skjønnhetskirurgi, og disse faller inn under fagfeltet plastikkirurgi. I likhet med de overordnede målene for kosmetisk kirurgi er det også vårt mål å tilby våre pasienter en sikker kvalitetsbehandling.

Vi har over 25 års erfaring. Alle våre leger jobber og er bosatt i Grenland. Dette gir våre pasienter trygghet i forhold til rask oppfølging.

Et lite utvalg av våre tilbud:

- Ansiktsløft
- Fillere og andre injeksjonsbehandlinger
- Øyelokksplastikk
- Mageplastikk
- Brystforstørrelse
- Brystløft
- Arrkorreksjoner
- Fjerning av føflekker
- Fettsuging

Se www.porsgrunnplastikkirurgi.no for flere behandlinger.

Adresse: Storgata 107, 3921 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: 35122970
on.igrurikkitsalpnnurgsrop@tsop
By: Porsgrunn
Rute: Storgata 107
Postnummer: 3921


åpningstider

Mandag: 09:00 - 12:00


relaterte søk: plastisk kirurgi vestfold, brystreduksjon porsgrunn, botox porsgrunn, fettsuging gjøvik, porsgrunn plastikkirurgi facebook, juvederm porsgrunn, bukplastikk porsgrunn, fornebuklinikken
Anmeldelser
Veldig profesjonell service. Følte meg godt ivaretatt fra start til slutt. Ble anbefalt klinikken av en venn og har allerede anbefalt den videre. De ansatte var vennlige og kirurgen var tilgjengelig for spørsmål i etterkant av operasjonen. Takk for god oppfølging.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Porsgrunn Plastikkirurgi med offentlig transport


Meieritorvet 40 meter
601
M1
M1N
M2
M2N
M3
M3N
P4
P5
S16
S17
S19
Down Town Franklintorget 220 meter
601
M1
M1N
M2
M2N
M3
M3N
P4
P5
S16
S17
S19
Kulturskolen Aallsgate 310 meter
601
M1
M1N
M2
M2N
M3
M3N
P4
P5
S16
S19
S3
Skippergata 370 meter
M1
M1N

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler