facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Portvinskurs.no

Portvinskurs.no

Info

Meld deg på portvinskurs og du vil lære forskjellene og finne ut de gode kjøpene!

Historie

Kursholder Rune E. Gustavsen

Runes interesse for portvin startet som ung mann i 1979 da han for første gang ble servert portvin under en forretningsmiddag utenfor Birmingham i England. Etter hvert ble interessen stadig større og fra 1990 har han vært en ivrig leser/smaker av portvin. Rune har vært i Portugal over 40 ganger, og har besøkt utallige vingårder i Douro-dalen. Således har han god innsikt i Portugals vin- og portvinbransjer, samt landets kultur og geografi.

Rune har siden 2003 holdt mer enn 40 portvinskurs for arbeidskolleger i forskjellige firma, for forretningsforbindelser, venner og familie. Gjennom disse kursene har han skaffet seg omfattende kunnskap om hvordan kurs bør gjennomføres til det beste for kursdeltagerne.

I tillegg til Norge og Portugal har han privat kjøpt inn mye portvin i to sentrale portvins-land som England og Danmark på sine utallige reiser. Han har god oversikt over det som skjer på portvins-fronten.
Rune er en ivrig bidragsyter på internasjonale portvinsrelaterte nettsteder, og har oppdaterte kunnskaper til enhver tid.

Adresse: Almedalsveien 12, 3030 Drammen, Norway
Telefonnummer: 900 83 111
By: Drammen
Rute: Almedalsveien 12
Postnummer: 3030


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler