facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PostNord Norge

PostNord Norge
Adresse: Alfaset 3. Industrivei 25, 0668 Oslo, Norge
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Alfaset 3. Industrivei
Husnummer: 25
Postnummer: 0668


åpningstider

mandag: 09:00–17:00
tirsdag: 09:00–17:00
onsdag: 09:00–17:00
torsdag: 09:00–17:00
fredag: 09:00–17:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Aldri bestill hjemlevering! Da kaster du penger rett i dass. Pakken min skulle komme med hjemlevering så fikk jeg beskjed om at den skulle være der innen 30 - 60 minutter, så jeg venter. Etter en time blir jeg ringt i 1 sekund totalt. Jeg rekker selvfølgelig ikke svare for jeg har lengre reaksjonsevne. Så jeg ringer tilbake, de legger på. Får etterpå melding om at pakken ikke kunne bli levert så den blir sendt til «nærmeste utleveringsplass». Noe som ser ut til å være en dårlig spøk siden de heller sendte den en halvtime unna der hvor jeg faktisk bor. Så jeg får bare klø meg i hodet og lure på hva de har imot meg. Var pakken kanskje litt for tung? Hadde sjåføren en dårlig dag?
Skulle få pakken på hjemme levering, fikk beskjed om at den skulle dukke opp 12.02. Dukket ikke opp, dagen etter får jeg beskjed om at pakken er forsøkt levert til meg men fikk verken telefon eller noen som ringte på døra mi. Så fikk jeg plutselig beskjed om at jeg må gå å hente pakken på nærmeste post kontor... Men istedenfor å kjøre den rett dit så må den hele veien tilbake til terminal for å så kjøres ut igjen og da får jeg vite at jeg må vente en helg til og at jeg må være tålmodig å vente til pakken min ankommer.. Hadde jeg bare blitt kontaktet av sjåfør som DE sa jeg skulle bli så hadde ikke jeg behøvd å skrive en dårlig omtale her og nå... Det er ikke langt fra mitt hus til veien om det blir for trangt. Jeg kunne ha gått ut og møtt sjåfør ved veien istedenfor alt dette tullet her, jeg har hvert svert fornøyd med PostNord tidligere men dette her drar alt jeg har opplevd med dem ned i møkka. Aldri blitt tatt mer useriøst enn hva jeg føler meg nå.
Jeg skulle få pakken forrige uke, men fikk plutselig beskjed dagen jeg skulle motta den at leveransen ikke gikk ann, dermed satt jeg dagen etter. Dagen etter ventet jeg på samme levering hele dagen, til jeg fikk beskjed at den ikke kunne leveres igjen, men sjåfør hadde ringt, noe jeg ikke merket på telefonen.nnJeg kom i kontakt med kundeservice, ved å vente i 20 min og vi fikk beskjed at pakken skulle komme i dag. Men her sitter jeg hjemme og har ikke fått noe informasjon om levering i dag heller.Resten av dagene er jeg opptatt. Man setter av dager til levering og den kommer jo ikke.nnJeg vet ikke hva som skjer med denne bedriften, men de er her og der. Jeg kan ikke sitte i en uke og vente på en pakke, folk har andre ting å gjøre også.nnDet er nå 3 uker pakken som ble bestilt fra NetOnNet har ikke kommet. Jeg forstår det med tanke på Black Friday og Jul, men posten klarte å levere de andre pakkene i god tid, mindre enn en uke.
Hadde det vært mulig å gi null stjerner så hadde de fått det. Vi har sittet hjemme og venta på en pakke i to hele dager på rad. Til og med gått glipp av kunder. Så noe som ikke var veldig dyrt ble fort veldig dyrt pga PostNord. Så oppfordrer alle som har en drøm om å starte en business om å gi PostNord litt konkurranse. De får jo ikke til å kjøre en pakke fra A til B, så det kan ikke være så vanskelig å gjøre det bra i den bransjen!
Kontaktet chat kl 15.20, fil svar kl 16.15… Postnord appen estimerte levering i dag kl 8-22, men når jeg kontakter for å høre når det faktisk kommer så sier chatdama at det ikke kommer før om 3-5 dager. Da kan ikke dere estimere på appen at det blir levert i dag? Chatdama ignorerte til slutt samtalen uten avslutning på saken.nnHar sendt anmelde på trustpilit også, får auto svar fra Postnord om å kontakte dem for å gi beskjed om forbedringer. Linken som blir vedlagt kan ikke brukes til å gi noe forbedring, men kun til samme chat. For et firma
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler