facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Power

Adresse: C. O. Lunds gate 25 , Drammen 3043, NO
Telefonnummer: 21 00 40 00
By: Drammen
Rute: C. O. Lunds gate 25
Postnummer: 3043


åpningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00


relaterte søk: power nettbutikk, power series, power imdb, power butikk, power expert, power kundeavis, power åpningstider, power oslo
Nærliggende lignende selskaper
Hide-a-lite Norge Hide-a-lite Norge 275 meter Varemerket Hide-a-lite eies og markedsføres av Elektro Elco AB og omfatter LED belysn...
Pokecharger Pokecharger 1 km Helt topp. Som forventet
Berggård Amundsen Buskerud Berggård Amundsen Buskerud 4 km De flytter i sommer. Kortere vei for meg å levere varer.
Anmeldelser
Helt elendig når det kommer til servicen. Kom inn for å bytte øreproppene mine som ikke funket. Ikke bare møtte jeg vente i 12 minutter for at det skulle komme noen bak den service kassen men når han først kommer så er han frekk, negativt mot meg også mener han at han skal ta mine ørepropper inn i sine ører fordi han ikke trodde at det var noe problem. Han tar inn proppene i sine ører, setter på musikk, da kommer feilenmdd en gan, han bare later som ingenting og setter de på play igjen, det skjer en gang til og later igjen som ingenting. Da sier Jeg at der så du det, da får jeg til svar at han ikke merket noe. Da kom min kamerat som var med meg si til han at han må slutte å kødde.. Da fikk vi beskjed om å forlate butikken og heller levere de tilbake der vi stjålte de.! Dette er uakseptabelt og anbefaler ingen å noen gang fra ditt !!!
Jeg kjøpte kjøkken hos Power Drammen og da var det Teija Raknes som hjalp oss fra start til slutt. Hadde veldig bra første inntrykk ved kjøkkenplanlegging og er enda mer fornøyd etter oppfølgingen hennes gjennom hele prosessen. Leveringen fra Modena er ikke veldig å skryte av, men det er vel et problem i hele bransjen nå. Teija er både løsningsorientert, ryddig og flink til å informere om alt mulig jeg måtte vite Ting jeg selv ikke visste var relevant. Hjertelig takk for samarbeidet Teija Nå venter vi bare på den siste leveringen fra Modena
Hei det ble 1 stjerne siden det ikke går Ann å gi null. Jeg hater denne butikken servicen er så sinnsykt dårlig og varene dems er ødelagt. Jeg kjøpte en ps4 kontroller og ente opp med å måtte bytte den 4 ganger på 1 uke da ble jeg lei så jeg tok tilbake pengene å kjøpte led lys men der mangler det en del så nå gidder jeg ikke å bytte eller noe det fungerer uansett ikke. De må gjøre noe med dette!!!!!
Veldig dårlig kundesørvice på retur/reparasjon avdelingen. Han med brunt langt hår er ikke til å snakke med. Han er treg, surr og rett og slett ikke glad i jobben sin. Jeg vil helst kjøpe min neste produkt en annen sted enn power neste gang. Da slipper jeg å møte på deres dårlige sørvice på retur avdelingen.
Har egentlig ingenting og si på power men om jeg skal nevne noe syntes jeg det er elendig at power skal ta seg betalt for og stille inn tv'n du kjøper, du har jo tross alt betalt masse penger for en tv og valgt og kjøpe den av power, hvor er logikken i dette?
Ok butikk, men gå på do før du drar dit. Den får du nemlig ikke låne. Elkjøp rett over plassen hadde toalett
Drammen Power , 2 i kassen og 2 eldre foran har nå stått 30min og gidder ikke å vente meir. Bare for å hente ut noe som har blit sendt in på reperatur.
Fikk hjelp med en gang av en hyggelig ansatt. Utstrålte selvsikkerhet og kunnskap om det ham hadde å tilby. Fant den som passet mitt behov. Kjapp og god handel.
Svar til Power Drammen: Takk for tilbakemelding, men ble nødt til å kjøpe varen i en annen butikk da det hastet. Dette fordi jeg ikke fikk hentet ut det vi hadde bestilt på klikk og hent hos dere.
Hyggelig og imøtekommende betjening . 4 stjerner fordi det ikke går ann å bruke nettsted på mobilen der.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler