facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER

POWER
Adresse: Orkidehøgda 14, 3050 Mjøndalen
Telefonnummer: +4721004000
By: Mjøndalen
Rute: Orkidehøgda 14
Postnummer: 3050



relaterte søk: power imdb, power expert, power series, power season 4, power nettbutikk, power åpningstider, power season 5, power butikk
Nærliggende lignende selskaper
Peppes Bodega Droneservice Peppes Bodega Droneservice 470 meter Bygger og reparerer Droner-Quadcopter,Hexacopter,Octocopter,Race Droner,Fpv, elektro ...
Anmeldelser
jeg har bestilt en gorenje stekeovn gjennom nettet for en måned siden ,har ringt til kundesenteret for å spørre hvor det ble av ovnen. Svaret var den skulle komme fra hoved lageret jeg ringte idag da sier de at,den ble kansellert. I følge bestillingen så står det du får sms når den er klar .Jeg ikke fått noe sms eller jeg ble ikke informert om hvorfor den ble kansellert .Det var en kampanje produkt det var kanskje det som var problemet. .For å si det kort dette var en dårlig butikk.
For en kasse-ordning dere har. Ventet i 25 minutter for å betale for en vare, men det så ikke ut som køen ville gå frem selv om det var bare 1 person foran meg hele tiden. De kasse ansattene har ikke oversikt selv på hva de egentlig skal gjøre. Plutselig blir de opptatt i en support sak på en PC eller de blir Plutselig borte for å levere en vare fra lager. Alt dette skjer i mens 10 andre ansatte går bare rundt i butikken og ikke har noe spesielt å gjøre. Til slutt ga jeg opp og måtte forlate butikken uten noe handel ! Lederen burde ha skammet seg med en slik ordning de har !
Lite kundevennlige ansatte og ikke mye hjelp å få. Denne butikken we tydeligvis ikke int I å selge varer
Veldig hyggelige folk, som brenner for å hjelpe deg. 10/10.
Liten butikk, med ett litt for dårlig utvalg syns jeg. Står ofte å venter på betjening selv om butikken knapt har kunder. Uansett hvem jeg spør og hva jeg spør om, så blir man ofte bare henvist til nestemann som heller ikke er helt oppdatert. Hadde det ikke vært for bonuspoeng, så hadde jeg helt klart heller handlet på Elkjøp
:D Jeg fikk hjelp til å få evig 5g av en kjekk ung kar som går under navnet Robin. Han er verdens besteste selger. Hyggelig.:D xD Jeg fikk hjelp av han. han var helt selvstendig - selvom han var fersk i power som han sa til meg i en hyggelig samtale. :D Jeg er ikke ferdig med å handle på power Mjøndalen. Og jeg skal handle der til dagen jeg dør. Med mindre Robin slutter, da finner jeg ut hvor han bytter jobb hen og handler der. Bra jobba Robin! :D Takk for meg!
Ikke kjøp outlet-vare her. Jeg bestilte en outlet-vare av en batteridrevet støvsuger her i romjulen. Da jeg kom hjem fant jeg ut at noe så essensielt som en lader var glemt bort. Jeg ringte opp med en gang og fikk beskjed om at dette dessverre kan skje med outlet varer og det var visst unnskyldningen så det her virker som vanlig praksis hos dem. Etter en del diskusjon ble vi enige om at den skulle sendes i posten gratis. Dette kunne ta opp til en uke. Nå har det gått fire uker og jeg har ringt tre ganger og kundeservicen har purret på den flere ganger men ingenting skjer. Sånn som det ser ut nå har jeg blitt svindlet med et halvveis produkt som ironisk nok er en støvsuger som nå samler støv.
Har hatt en super kjøpsopplevelse hos dere! Veldig god service og faglig kompetanse. Spesielt takk til Ingar for utrolig god support med å finne en pc som passet mitt behov. En stor takk til Robin og Simen også.
Ingen service å få. Etter flere besøk har det vært samme hver gang med ansatte som ikke virker å ville være til hjelp med mindre du blir med på "gjemsel" og prøver å finne dem rundt om i butikken. Selv når du står i kø i kjøkkenavdelingen forsvinner bare den ansatte ned med de foran deg og kommer aldri opp igjen. Og når du først har oppmerksomheten er det lite hjelp å få med konstante henvisninger til en annen ansatt som så bare henviser deg enda et steg videre til du bare gir opp og drar hjem.
Verste kundeservice i Power Mjøndalen! handlet hos dem for i mange år med flinke selgere som IKKE jobber der lenger nå. og nå bestilte jeg et produkt som skulle leveres 22. desember. fikk beskjed om at den ble utsatt til Januar, og nå dro jeg for å se hvordan det lå an, da fikk jeg en ny beskjed om at den kom i midten av Februar, regner med at den hadde blitt utsatt til Mars om ikke jeg hadde avbestilt den. alt de gjør er å skylde på andre enn seg selv. Mathias ga meg 200 unnskyldninger men ingen plaster på såret. for de kunne IKKE gjøre noe som helst. takk for ingenting. som avtalt så legger jeg i hvert fall igjen en tilbakemelding til dere på nette :!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til POWER med offentlig transport


Skogen Mjøndalen 390 meter
101
139
52
56
Helsehuset 460 meter
52
56

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler