facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER

POWER
Adresse: Nordåsdalen 26, 5235 Nordås, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +4721004000
By: Nordås
Rute: Nordåsdalen 26
Postnummer: 5235


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: power imdb, power nettbutikk, power series, power season 4, power season 5, power kundeavis, power expert, power butikk
Anmeldelser
Oppdatering: Vi fekk ein telefon frå Ørjan, og han har redda dag, veka og helga! Han ville sjekke opp kva som hadde skjedd,ringde oss tilbake og sa at omnen kjem i dag!! Det var nokon eller noko som hadde gått feil på hovudlageret, men han rydda opp. Ørjan, du er vår helt, tusen hjerteleg takk!! Vi bestilte ein kjøkken-omn i butikken, avtalte levering onsdag mellom 17-22. Same onsdag som omnen skulle komme får vi sms om at den kjem på måndag. Ringer kundeservice og det er ikkje mogleg før og ingenting som kan gjerast med det. Så irriterande, ikkje eit einaste forsøk har blitt gjort for å prøve å få levert den på dagen vi avtalte..
Elendig service. Blir møtt av en gjeng gutter som er mer opptatt av å snakke med hverandre og sine venner enn å hjelpe betalende kunder. Gikk inn for å kjøpe en ny mobil, men endre opp med å dra i en annen butikk da jeg ikke ble sett på eller tilbudt noe hjelp. Hadde de hatt noe som helst interesse hadde jeg handlet der.
En stor Power-butikk på ett plan, og som ligger i Laguneparken ca. 100 - 150 meter fra Lagunen senter. Her finner man et bredt utvalg av det man forventer en stor Power-butikk skal kunne tilby. Ansatte er serviceinnstilt, og hjelper med tips. Prisene er standard for power. Ønsker du et stort utvalg av elektronikk, data, tv og telefoni er denne butikken et "must" å besøke.
Elendig service, velger å gå på møte og gir blaffen i kunde. Lover og lyger. Nå har jeg vært i kontakt med dere vedrørende dårlig service. Påan igjen !!! Dere kan ikke selge en ventilator som du må rengjøre innvendig for fett hver uke !!! Og da slår vi på ventilatoren 5 minutter før komfyren taes i bruk. Dette er en ventilator som ikke burde vært i salg ! I tillegg fikk vi en ufordragelig reperatør på besøk, som sa det var feil bruk. DERE ER HÅPLØSE !!!
Hver gang jeg er innom er de ansatte mer opptatt av å omgås med hverandre den å hjelpe kundene i butikken. Kun i support er det mulig å få hjelp. Elendig butikk med smålige ansatte.
Stor butikk med stort utvalg av varer. Fant det jeg skulle ha. Hadde da vært rundt i flere andre butikker i området
Kjøpte mobiltelefon av ein ordgytar av dei sjeldne, lytta ikkje i det heile tatt, berre ein ordflaum, blei snakka fullstendig rundt. Ei fæl oppleving. God service i supportavdrlinga etterpå.
En sympatisk selger som strakk seg for å hjelpe meg. Trivelig betjening i kassen som hadde god kunnskap om det jeg lurte på. En god handleopplevelse var det jeg fikk.
Elisabeth solheim hjalp meg med en sak angående noen hodetelefoner. Helt fantastisk service!
Svarer ikke trlefon. Trenger trknisk support for produkt kjøpt hos dere
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til POWER med offentlig transport


Nordåsgrenda 290 meter
67
Kilden senter 290 meter
67
Nordåsgrenda 310 meter
Nordåsgrenda 340 meter
67

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler