facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER

POWER
Adresse: Storgata 6, 2050 Jessheim
Telefonnummer: +4721004000
By: Jessheim
Rute: Storgata 6
Postnummer: 2050


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: power imdb, power expert, power series, power kundeavis, power season 5, power tv series, power nettbutikk, power butikk
Nærliggende lignende selskaper
Kjell & Company Kjell & Company 67 meter Hyggelig betjening.
Elkjøp (Jessheim) Elkjøp (Jessheim) 484 meter Telefonen min forsvant et sted på veien fra garasjenparkering og tilbake til bilen me...
Anmeldelser
Bestilte klikk og hent. Fikk melding først melding om at ordre var mottatt og en time senere melding om at varen var klar til henting. Tok tog fra Oslo til Jessheim for å hente varen. Når jeg kom frem finner de ikke varen, og de fraskriver seg alt ansvar. Hvorfor sende melding om at varen er klar til henting når de ikke finner varen? Ser av andre vurderinger at dette er en vanlig problem på Power Jessheim. Ledelsen tok kontakt i ettertid for å forsøke å finne en løsning. Pluss for det.
Hvis de eksisterer 0 det er de fortjener. Bestilt klik og hent og tok toget fra Lørenskog til Jessheim men i butikken klarte "ikke å finne mobilen" som er bestilt. Prøvde å vise screen shot av bestillingen og bekreftelse men etter en ventetid ca 2 timer de hjelper ikke. Ville snakke med sjefen men fikk "kom i morgen". Ser at de er flere som sliter med denne butikken så hold seg bare unna Power i Jessheim. Det er ikke noen sikkerhet for din bestilling her og kundebehandling også. De finnes mye bedre butikken en dette. De respekterer ikke din tid og de respekterer ikke deg som kunde.Styr unna Power Jessheim.
Bestilte en vare på click & collect, fikk melding om att den var klar for henting. Kommer till butikken da finnes ikke varen. Jeg føler at jeg ble veldig dålig bemøtt av butikkselger. Vær gang jeg har handlet der tar det kjempe lang tid å få hjelp. Nå prøvde jeg å unngå dette gjennom å bestille før. Brukte allikevel 10min och fikk ikke ett smil engang.
Jeg er en vanlig Power fastkunde, men dette er første gang jeg har opplevd så dårlig kundeservice. Jeg ventet på hjelp i 20 minutter fordi jeg ønsket å kjøpe en Smartwatch jeg ba om hjelp, men det kom ikke bare, jeg se ansatte tilbrakte en god tid med familie eller venner. Verste kundeservice jeg har møtt.
Kunne gjerne informert meg om at det ville koste meg 500 kr for å sende inn AirPods til reklamasjon hvis det ikke ble funnet noe «feil», sto på med liten skrift på et skjema jeg skrev under fant jeg ut i etterkant, men kunne fått informasjon muntlig og at det faktisk vil koste så mye… og er jo forsatt feil med AirPodsa? Har de i det hele tatt sjekket de?
Hyggelig personale, som er hjelpesomme. Meget rotete, hyllene ser ikke ut, og det er strødd søppel og esker overalt i butikken. Ser ikke særlig innbydende ut. Hyllene er også fylt på feil, priset feil eller ikke fylt på eller priset i det heletatt. Rett og slett uhyggelig
Liker senteret, men kunne vært lettere og finne frem til butikkene. Piler eller lignende. Og litt flere skjermer til og finne butikkene. Ikke bare 1 per etasje.
Måtte vente lenge før fikk hjelp.dårlig i så stor butikk. når jeg endelig fikk hjelp. fikk jeg feil fargepakning. måtte kjøre jeg kjøre 9 mil. for å bytte pakke..
Litt rot nå å da, men de jobber hardt for å rydde opp til beste for kunden. Power er en på god vei til å bli helt topp!
Mye tomme hyller, betjening som bare flyr rundt. Skulle hente en ny pc, Mye fram og tilbake mellom pc avdeling og kasse ingen viste hvor pc'n var.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til POWER med offentlig transport


Veiberg 50 meter
436
437
438
439
Veiberggata 120 meter
439
Jessheimkrysset 150 meter
438
439
Jessheimkrysset 170 meter
Jessheimkrysset 190 meter
438

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler