facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for POWER

POWER
Adresse: Revetal Senter, 3174 Revetal, Vestfold, Norway
Telefonnummer: +4721004000
By: Revetal
Rute: Revetal Senter
Postnummer: 3174


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: power imdb, power nettbutikk, power series, power season 4, power season 5, power kundeavis, power expert, power butikk
Anmeldelser
Alltid knall bra service, er det noe som trengs fikses. Noe jeg trenger, råd så stiller denne gjengen opp. Ekstra skryt til kundebehandlerne Simen og Kristian som alltid tar oss i mot med smil og glede.
Ingen over, ingen ved siden. Utrolig hyggelig og hjelpsomt personale og servicen er upåklagelig. Reiser alltid fra Tønsberg til Revetal for å kjøpe alt elektrisk her.
Litt liten, men oversiktlig Power butikk. Hyggelig og hjelpsom betjening.
Utrolig Blide personer, å Utrolig Service, verdt å kjøre fra Horten og hit for og handle Vi i familien er stamkunder her om vi skal ha noe som vi trenger, gjør hele kjøreturen verdt å alltid god hjelp!!
Fin butikk! Svært fornøyd da jeg hadde mistet min lader til barbermaskin. Og de hadde ikke slik for salg, men han fant en på bakrommet jeg fikk kjøpe.
De ansatte på Power Revetal har mye kunnskap, er bestandig hyggelige og butikken har et veldig godt utvalg. Det aller beste er kundeservicen, det er ikke mange som er på nivå med de der. Anbefales på det sterkeste.
God service og har stort sett det jeg trenger.
Stor fin butikk. Opplever betjeningen som kunnskapsrike og veldig hyggelige.
God kunnskap og god service. Alltid behjelpelige!
En medium størrelses butikk med helt greit utvalg av produkter. Ble møtt av en hyggelig mann på gaming/PC avdelingen, det var dessverre ikke der jeg trengte noe hjelp i dag. Når jeg kom til kjøkken avdelingen hvor jeg trengte ett produkt da måtte jeg spørre 3 ansatte hvorav alle var "opptatt" det var en person med caps som ikke virket opptatt da han gikk og flyttet på noen varer i mellom tiden. Jeg måtte vente 25 minutter på hjelp som er altfor lenge når det ikke er spesielt travelt i butikken. Når det er sagt så var personen som kom og hjalp meg hyggelig. Får håpe at dette er ett engangs tilfelle, ellers burde butikken sjefen ta en gjennomgang på kundeservice. Fortsetter det slik så blir Elkjøp første valget fremover.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler